Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Έδιωξε τους δημοσιογράφους ο Τσίπρας – Ένταση και με αγρότες [pics, vid]

Κρήτη: Έδιωξε τους δημοσιογράφους ο Τσίπρας – Ένταση και με αγρότες [pics, vid]

“Δεν θα μείνουν στην αίθουσα για να μπορείτε εσείς να κάνετε θέατρο” είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους αγρότες, για να επικρατήσει πανικός λίγο πριν κάμερες και δημοσιογράφοι αποχωρήσουν τελικά.

Ένταση λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες όπου ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Μεσαράς υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

φωτο Γ.Τ. Πρωθυπουργού | Andrea Bonetti

Ο πρωθυπουργός μόλις ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και έγινε η σύσκεψη.

φωτο Γ.Τ. Πρωθυπουργού | Andrea Bonetti

Αμέσως δημιουργήθηκαν εντάσεις με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους δημοσιογράφους να έρχονται σε αντιπαράθεση.

φωτό από FlashNews

«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες «εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».

φωτό από FlashNews

Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα με τους δημοσιογράφους να μην θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω».

Νωρίτερα με πανό υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό οι παραγωγικοί φορείς στις Μοίρες. Έξω από το δημαρχείο Φαιστού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αγροτικοί σύλλογοι, στελέχη αναπτυξιακών αλλά και εκπρόσωποι οινοπαραγωγών του νομού.

Κατά την άφιξη του κ. Τσίπρα στο δημαρχείο Φαιστού, υπήρξε μικρή ένταση από ορισμένους από τους συγκεντρωμένους.

πηγή: cretapost, flashnews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε