Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Έκλεινε το τηλέφωνο στους εκπροσώπους της Αγγλίδας πριγκίπισσας!

ΦΩΤΟ από cretaplus.gr
ΦΩΤΟ από cretaplus.gr

Οι εκπρόσωποι της εικονιζόμενης πριγκίπισσας, τηλεφωνούσαν στο σπίτι για το παιδί της, αλλά εκείνη πίστευε ότι επρόκειτο για φάρσα

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που ο νεαρός μαθητής της 2ας Γυμνασίου -πλέον- από τον Κατσαμπά, βραβεύτηκε με την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για την κατηγορία Α2 στην Αγγλική Γλώσσα από την Πριγκίπισσα της Αγγλίας, αλλά ποτέ κανένας δεν έμαθε τι ειπώθηκε μεταξύ τους εκείνη την ημέρα.

Το CretePlus.gr, επικοινώνησε με την οικογένεια του αριστούχου μαθητή Γιάννη Μάρκου, που βραβεύτηκε από μια Πριγκίπισσα! Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, όταν οι υπεύθυνοι των εξετάσεων City & Guilds είδαν τα αποτελέσματα του Γιάννη, σάστισαν από το μέγεθος της επιτυχίας και έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του έτσι ώστε να οριστικοποιήσουν την διαδικασία της βράβευσης.

Η μητέρα του Γιάννη, κα Ρένα, τόνισε πως στην αρχή δεν τους πίστεψε και έκλεισε το τηλέφωνο, λέγοντας στον εκπρόσωπο της Αυτού Μεγαλειοτάτης, ότι της κάνουν φάρσα. Η επιμονή των Λόρδων όμως, τους οδήγησε στο σημείο να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα και να στέλνουν φαξ και e-mail όλη μέρα, μέχρι να πετύχουν τον σκοπό τους.

Τελικά ο Γιάννης με τη μητέρα του ένα πρωί της προηγούμενης Άνοιξης, πήραν την μεγάλη απόφαση. Μπήκαν στο αεροπλάνο και μετέβησαν με κάθε επισημότητα στην αγγλική πρεσβεία της Αθήνας για την εκδήλωση. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν έκπληκτοι από την μεγαλειώδη υποδοχή που τους επιφύλασσαν.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Όλα ήταν βγαλμένα από παραμύθι. Άνθρωποι ντυμένοι με βασιλικά κοστούμια και τηρώντας όπως πρέπει το πρωτόκολλο με τις συγκεκριμένες υποκλίσεις και χαιρετισμούς. Δεν το περιμέναμε αλλά προσπαθήσαμε να συγκρατήσουμε τη χαρά μας.»

Την στιγμή που βρέθηκε στην αίθουσα της βράβευσης, η HRH Royal Princess Άννα της Μεγάλης Βρετανίας και αδερφή του διαδόχου Πρίγκηπα Καρόλου, για να παραδώσει το βραβείο και τα εύσημα στον Γιάννη, τον ρώτησε μερικά πράγματα για να καταλάβει πως κατάφερε να επιτύχει τόσο μεγάλη βαθμολογία.

Η πρώτη ερώτηση που έκανε, ήταν για το τι θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, με τον ίδιο να απαντά ότι θα ήθελε να γίνει καθηγητής Αγγλικών καθότι και η μητέρα του είναι καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια ξενόγλωσσου φροντιστηρίου.

Θέλοντας φυσικά να προπορευθεί της σκέψης, η Πριγκίπισσα Άννα απάντησε με στυλ «Αγγλικού χιούμορ»: “Τώρα κατάλαβα γιατί έχεις τέτοιες επιδόσεις, αφού η μητέρα σου είναι καθηγήτρια φαντάζομαι θα έχεις ιδιαίτερη μεταχείριση στην εκπαίδευση…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο: Αναγνώρισε το νεκρό αδερφό του, από τα τατουάζ στο σώμα του!

Θεσσαλονίκη: ”Με έβαλαν στη μέση και με χτυπούσαν 7 άτομα για να με ληστέψουν”!

Χανιά: Με 60€ εκτός από ποτό, έπαιρνες και… επιδόρπιο!

Ηλεία: Έβριζε την Μέρκελ και κατέστρεφε γερμανικά αυτοκίνητα!

Κρήτη: O υπερτυχερός του μήνα – Με 13€ κέρδισε 2,7εκ στο τζόκερ!

Κρήτη: Έκλεινε το τηλέφωνο στους εκπροσώπους της Αγγλίδας πριγκίπισσας!


Πάτρα: Προσπαθούσε να παρκάρει και την εμπόδιζε νεαρός που αυνανιζόταν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε