Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Έκοψαν τα έξοδα κηδείας του πιο αγαπητού Ηρακλειώτη!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η είδηση προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία…

Αυτή τη φορά η γραφειοκρατία ξεπέρασε τον εαυτό της! Το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τα έξοδα της κηδείας του αείμνηστου Μανόλη Παγωμένου που έγιναν δημοτική δαπάνη! Το όλο θέμα προκάλεσε, σύμφωνα με το cretalive.gr, σοκ στη δημοτική αρχή, που ασφαλώς δεν περίμενε ποτέ να βρεθεί αντιμέτωπη με μια τέτοια εξέλιξη.

Άναυδοι έμειναν οι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας όταν διαπίστωσαν ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο επέστρεψε πίσω τα εντάλματα πληρωμής της κηδείας του κορυφαίου Δημοτικού Συμβούλου που υπηρέτησε όσο λίγοι για δεκαετίες τα συμφέροντα του Ηρακλειώτη.

Η επίσημη ερμηνεία που δίδεται για την επιστροφή του εντάλματος είναι ότι το ποσό το οποίο μπορεί να διατεθεί για την κάλυψη κόστους μιας κηδείας με δαπάνες του δήμου είναι χαμηλότερο και άρα δεν μπορεί να εγκριθούν στο σύνολο τους τα εντάλματα που κατέθεσε ο δήμος Ηρακλείου, τα οποία ξεπερνούν το όριο που έχει τεθεί!

Η εξέλιξη αυτή όπως είναι φυσικό πυροδότησε ποικίλα σχόλια στο σύνολο τους σκωπτικά, αφού όλοι έμειναν άφωνοι από τη γραφειοκρατική διαχείριση ενός θέματος τόσο βαθιά ανθρώπινου, το οποίο συνδέεται μάλιστα με ένα πρόσωπο που είχε μεγάλη κοινωνική προσφορά, πάντα ανιδιοτελή, ουσιαστική…

Αμέσως ενημερώθηκε ο δήμαρχος της πολης, Γ.Κουράκης, που φανερά ενοχλημένος απτην εξέλιξη αυτή, έδωσε εντολή στην οικονομική υπηρεσία να μην επιστρέψει το ένταλμα και το ποσό το οποίο δεν εγκρίνεται να καλυφθεί από δαπάνες της παράταξης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε