Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Ελεύθεροι οι έξι για τη συμπλοκή στις μαλάδες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα, με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, οι έξι από τους επτά κατηγορούμενους για το “θερμό” επεισόδιο που εκτυλίχθηκε χθες στις Μαλάδες Ηρακλείου, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Και οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Πρόκειται για μέλη δύο οικογενειών, που μένουν στην ίδια γειτονιά της περιοχής και πιάστηκαν στα χέρια για κτηματικές διαφορές που έχουν τα τελευταία χρόνια μεταξύ τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας έπαθε σοβαρές σωματικές βλάβες, ενώ οι άλλοι δύο έχουν μικρότερα τραύματα. Ο 56χρονος πατέρας βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους έξι συλληφθέντες ενώπιον του ανακριτή αλλά ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως ο 56χρονος θα απολογηθεί τη προσεχή Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Ωστόσο, ορίστηκε δικάσιμος για τους έξι κατηγορούμενους και αναμένεται να δικαστεί η υπόθεσή τους στις 18 Ιανουαρίου του 2018. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν τρία άτομα από τις δύο οικογένειες άρχισαν να λογομαχούν. Λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν και άρχισαν ο ένας να χτυπάει τον άλλον. Τότε ήταν που παρενέβησαν και άλλα τέσσερα άτομα, μέλη των δύο οικογενειών, νεαροί, αλλά και ηλικιωμένοι και ο καβγάς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μάλιστα ένας εκ των πρωταγωνιστών της συμπλοκής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια αστυνομικοί που εκλήθησαν, έφτασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες σε όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: CretaPost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε