Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Ένα πλωτό παλάτι στο λιμάνι του Ηρακλείου-Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Με τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα, δηλαδή 2.100 επιβάτες και 800 άτομα πλήρωμα κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff I μήκους 264 μέτρων!

Ένα πλωτό παλάτι με υπερπολυτελείς χώρους και όλες τις ανέσεις για τους επιβάτες του, οι οποίοι απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση μάλιστα, το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff I θα παραμείνει στο λιμάνι του Ηρακλείου μέχρι τις 19.00 το απόγευμα.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Όπως είναι φυσικό, η παρουσία των 2.000 και πλέον τουριστών αναμένεται να δώσει μια τονωτική ένεση στην τοπική αγορά και κυρίως στα καταστήματα του κέντρου της πόλης, ενώ πολλοί αναμένεται να εκμεταλλευτούν τις 12 περίπου ώρες παραμονής τους στο νησί για να γνωρίσουν το μαγευτικό τοπίο της Κρητικής ενδοχώρας.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είχε δέσει και τον περασμένο Μάιο στο Ηράκλειο, με το πλήρωμά του να ζητά τότε από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ένα … γήπεδο μπάσκετ για να περάσει την ώρα του μέχρι τον απόπλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία:Έδεσε το κρουαζιερόπλοιο της απόλυτης χλιδής – Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε