Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Έναν αιώνα φτιάχνουν λουκουμάδες!

Εικόνα από το CretaLive

Η οικογένεια Δεμενοπούλου συνεχίζει την παράδοση στους λουκουμάδες για τέταρτη γενιά, με δύο καταστήματα, στα οποία εργάζονται τα δέκα παιδιά της οικογένειας.

“Σαν οικογένεια προσπαθούμε να κρατήσουμε την οικογενειακή επιχείρηση όπως ήταν από την εποχή του παππού μου και πριν από εκείνον” λέει η τέταρτη γενιά των Δεμενόπουλων στο CretaLive.

“Η κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα, όμως είμαστε μια οικογένεια δεμένη. Έχουμε ξαναπεράσει από τέτοιου είδους δυσκολίες, όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο όταν είμαστε μαζί σαν οικογένεια” λέει η νέα γενιά λουκουματζήδων που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο, συνεχίζοντας την παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά.

Ο καταναλωτισμός και το lifestyle των προηγούμενων ετών δίνει τη θέση του στην παράδοση που έρχεται και πάλι στο προσκήνιο οδηγώντας τους νέους, αντί για clubbing, σε ήσυχα απογεύματα με απολαυστικούς λουκουμάδες.

“Τα συναισθήματα και η εικόνα αυτή είχαν λείψει τα προηγούμενα χρόνια” αναφέρει η οικογένεια.
Η παράδοση των λουκουμάδων συνεχίζεται, σήμερα, από την τέταρτη γενιά της οικογένειας Δεμενοπούλου ενώ ελπίδα είναι … να συνεχιστεί – γιατί όχι; – και στην πέμπτη! “Ελπίζω να ακολουθήσουν και τα εγγόνια μου!” λέει η γιαγιά της οικογένειας, που εργάζεται και η ίδια στα καταστήματα των Δεμενόπουλων.

Διαβάστε ακόμα:
Η νέα μόδα για να βγάλει κάποιος λεφτά μέσα στην κρίση…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε