Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένου οδηγού μετά από τροχαίο

ΦΩΤΟ από το CretaPost
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν από τις 21:00 απόψε στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο, καθώς ο οδηγός ενός φορτηγού, που πιθανότατα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα στην οδό Παλαιοκάππα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο, στη διασταύρωση με την οδό Αντιοχείας.

Πριν ακινητοποιηθεί πάνω στο αυτοκίνητο μίας οικογένειας με δύο μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα, είχε “ξυρίσει” τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας τους υλικές ζημιές. Αμέσως μετά το τροχαίο, στο σημείο πήγε η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους, δεδομένου ότι στο τροχαίο είχαν εμπλακεί και ανήλικοι.

Στο μεταξύ, ο μεθυσμένος οδηγός του φορτηγού μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς έχασε κάθε έλεγχο και άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να χειρονομεί, με αποτέλεσμα να προσαχθεί για να του κάνουν αλκοτέστ, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το ευτύχημα ήταν ότι από τη σύγκρουση που σημειώθηκε ακριβώς στη διασταύρωση των οδών Παλαιοκάππα και Αντιοχείας δεν υπήρξε τραυματισμός.

Πηγή: CretaPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε