Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Επιτέθηκε σε φαρμοκοποιό γιατί δεν του έδινε τα φάρμακά του

Εικόνα από το CretaLive
Εικόνα από το CretaLive

Σύμφωνα με το CretaLive, το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Τυμπακίου…

και περιγράφεται σε ανακοίνωση που έβγαλε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου:

“Οι φαρμακοποιοί του Νομού Ηρακλείου με έκπληξη και φόβο πληροφορηθήκαμε την επίθεση πολίτη σε συνάδελφο φαρμακοποιό, όταν ο τελευταίος του εξήγησε ως όφειλε ότι έχουμε αναστείλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων, κατόπιν αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων και λόγω των συσσωρευμένων χρεών της πολιτείας προς τα φαρμακεία.

Διαπιστώσαμε έτσι με το χειρότερο τρόπο τα αποτελέσματα της ανάρμοστης πολιτικής της κυβέρνησης η οποία μη μπορώντας να καλύψει τις συμβατικές της υποχρεώσεις, προσπαθεί ψευδολογώντας και διαστρεβλώνοντας, να στρέψει τον Έλληνα ασθενή εναντίων μας.

Παρ ότι όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος έχει σταθεί στο πλευρό μας, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι κάτω από το βάρος όλων αυτών των προβλημάτων που μας έχουν φορτώσει όλο αυτό το διάστημα οι ‘Ελληνικές κυβερνήσεις’ αντιδρούν όπως ο συγκεκριμένος πολίτης.

Όμως αν πράγματι η πολιτεία δεν θέλει να σημειωθούν μόνο παρόμοια αλλά και χειρότερα περιστατικά, θα πρέπει να προστατέψει τον Έλληνα φαρμακοποιό, λέγοντας την αλήθεια στον κόσμο και όχι να τον στρέψει εναντίον μας, με ρεπορτάζ όπως αυτά του κ. Α. Κωνσταντάτου στο Mega.

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και οι φαρμακοποιοί του Νομού Ηρακλείου συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφο και δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουμε τα μέλη μας”.

Διαβάστε ακόμα:

Φαρμακοποιοί: Ντροπή- Ο ΕΟΠΥΥ δημιουργεί απεργοσπαστικούς μηχανισμούς!

Δωρεάν φάρμακα τέλος από 1η Σεπτεμβρίου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε