Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Έριξαν στη θάλασσα το αυτοκίνητο της ληστείας!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Οι δράστες το είχαν χρησιμοποιήσει σε ληστεία κοσμηματοπωλείου – Διαβάστε ποιες είναι οι εκτιμήσεις της αστυνομίας για την υπόθεση…

“Βυθισμένο” στο λιμάνι της Κισσάμου εντοπίστηκε το μπλε “Corsa” που είχαν χρησιμοποιήσει οι τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι την περασμένη εβδομάδα, όταν εισέβαλαν σε ώρα αιχμής σε κοσμηματοπωλείο στην Αμμουδάρα, το οποίο “άδειασαν” με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, κρατώντας σε “ομηρεία” την συνιδιοκτήτρια και ένα ζευγάρι πελατών.

Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει ιδιαίτερα τις διωκτικές Αρχές που προσπαθούν τώρα να “ερμηνεύσουν” τις κινήσεις των ληστών και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα που ενδεχομένως οδηγήσουν στην ταυτότητα τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που ασχολούνται με την υπόθεση πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο της ληστείας βρέθηκε στο δυτικότερο άκρο της Κρήτης.

Αμέσως μετά την ένοπλη ληστεία σήμανε συναγερμός στις διωκτικές Αρχές ενώ σχετικό σήμα δόθηκε σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες για τον εντοπισμό του επίμαχου αυτοκινήτου. Θα περίμενε κάποιος – με βάση την κοινή λογική – ότι οι δράστες θα επεδίωκαν να ξεφορτωθούν το αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατόν ώστε να μην πέσουν σε κάποιο μπλόκο.

Και όμως ο οδηγός του οχήματος φέρεται να συνέχισε κανονικά την πορεία του και να έφθασε στα Χανιά, συνεχίζοντας για την Κίσσαμο. Εκεί πλέον το έριξαν στην θάλασσα για να εξαφανίσουν προφανώς τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιος ή κάποιοι από τους δράστες να έχουν σχέση με τα Χανιά και την συγκεκριμένη περιοχή.

Επίσης μία σκέψη που διερευνάται είναι οι δράστες να “φόρτωσαν” τα κοσμήματα στο πλοίο και να έφυγαν από την Κρήτη. Το βέβαιο είναι ότι η έρευνα πλέον επικεντρώνεται και στην συγκεκριμένη περιοχή με τις διωκτικές Αρχές να προσπαθούν να αντλήσουν κάθε δυνατή πληροφορία για τις κινήσεις των δραστών και κυρίως του μπλε Corsa.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε