Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Έσπασε το φράγμα των 2€/λίτρο η απλή αμόλυβδη βενζίνη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνεχίζεται η τρελή κούρσα ανόδου της τιμής της αμόλυβδης βενζίνης στην Κρήτη που σκαρφαλώνει σε ιστορικά υψηλά, σπάζοντας ακόμη και το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο.

Βενζινάδικο στο Ηράκλειο πουλάει από το πρωί την απλή αμόλυβδη προς 2,030 οδηγόντας σε νευρική κρίση τους οδηγούς που βλέποντας τις τιμές των καυσίμων να εκτοξεύονται στα ύψη αναγκάζονται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους αφού δεν μπορούν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πρόκειται για την υψηλότερη τιμή πώλησης σήμερα, σε ολόκληρη τη χώρα, την ώρα μάλιστα, που η μέση τιμή πώλησης της αμόλυβδης στο Ηράκλειο φτάνει το 1,905 ευρώ το λίτρο. Δεύτερος νομός στην άτυπη κατάταξη είναι τα Δωδεκάνησα και τα “μετάλλια” συμπληρώνει στην τρίτη θέση του Λασίθι με 1,999.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσίμων κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στην Κρήτη και για μία ακόμη φορά, οι εκδρομείς θα πληρώσουν “καπέλο” για να φουλάρουν τα ρεζερβουάρ τους. Η τρελή κούρσα ανόδου της τιμής της βενζίνης στην καρδιά του καλοκαιριού προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να καλείται η επιτροπή ανταγωνισμού να “κάνει επιτέλους τη δουλειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πρέβεζα: Αλβανός βίασε νεαρή που γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο!

Ηράκλειο:Τον ”έσπασαν στο ξύλο” την ώρα που έπινε τον καφέ του!

Μύκονος: Μαφιόζικη επίθεση κουκουλοφόρων σε αλλοδαπούς στην Ψαρού!

Εύβοια:Πανικός σε παραλία – Δεν μπόρεσαν να σώσουν ηλικιωμένο κολυμβητή!

Κρήτη:Τρόμος στον δρόμο για το σπίτι-Πυροβολούσαν αντρόγυνο με καλάσνικοφ!

Τρίκαλα: Όταν ο Κώστας Σημίτης συνάντησε σε καφετέρια τη Βασίλκα…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε