Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Έστησαν ενέδρα και ”σακάτεψαν” γνωστό επιχειρηματία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η περιπέτεια του άτυχου επιχειρηματία ξεκίνησε όταν κλείδωσε το κατάστημά του – Οι τρεις άγνωστοι δράστες που τον παρακολουθούσαν έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους…

Αδίστακτοι ληστές έστησαν καρτέρι σε γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία την παραμονή των Χριστουγέννων, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου στην περιοχή του Μασταμπά, στη λεωφόρο Ιωνίας και έγινε γνωστό το πρωί.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, τρεις δράστες περίμεναν καρτερικά τον καταστηματάρχη να κλείσει το μαγαζί του. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν βάλει στο στόχαστρο τις εισπράξεις της ημέρας και μόλις ο καταστηματάρχης κλείδωσε το μαγαζί του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Ο άτυχος άνδρας μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, πεσμένος κάτω και προσπαθώντας να αποφύγει τα χτυπήματα την ώρα παράλληλα που οι δράστες έψαχναν πάνω του τα χρήματα, άρχισε να φωνάζει. Περίοικοι που βγήκαν από τα σπίτια τους, ανάγκασαν τους δράστες να τραπούν σε φυγή και ο καταστηματάρχης τη … γλίτωσε με αρκετούς μώλωπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ξάνθη: Απανθρακωμένο πτώμα σε πυλωτή πολυκατοικίας!

Λάρισα:Όποιος πλήρωνε, αρίστευε – Κατηγορούν για σκάνδαλο καθηγητή του ΤΕΙ!

Ηλεία:Το κακό προαίσθημα έσωσε τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου απ’τα χειρότερα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε