Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Ετοιμάζεται… παγίδα για εκείνους που νοθεύουν καύσιμα!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

H περιφέρεια Κρήτης, έχει έτοιμο το σχέδιο που αναμένεται να αιφνιδιάσει εκείνους που κερδοσκοπούν…

«Παγίδα» σε όσους νοθεύουν καύσιμα θέλει να στήσει η περιφέρειας Κρήτης! Όπως ανήγγειλε χθες (18-04-2012) στο περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης που έγινε στο Φουρφουρά Αμαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Ευρ.Κουκιαδάκης, η Περιφέρεια θα προμηθευθεί άμεσα κινητό εργαστήριο Ελέγχου που θα κάνει άμεσα Ελέγχους όπου χρειαστεί!

Στη χθεσινή συνεδρίαση ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην άμεση λύση του προβλήματος των απορριμμάτων του νησιού, στην ένταξη όλων των βιολογικών στο ΕΣΠΑ και προανήγγειλε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα εισρεύσουν περισσότερα κονδύλια στην Κρήτη αφού θα είναι σε εξέλιξη 500 συνολικά έργα!

Την πρόθεση της περιφέρειας Κρήτης να παίξει καταλυτικό ρολο στην πάταξη της νοθείας των καύσιμων εξέφρασε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου τονίζοντας ότι είναι ειλημένη απόφαση να γίνει προμήθεια αυτού του φορητού χημικού εργαστήριου που θα κάνει άμεσους και επιτόπιους ελέγχους.

”Με αυτό το εργαστήριο θα μπορούμε αμέσως να πηγαίνουμε όπου υπάρχουν καταγγελίες, αλλά και προληπτικά. Το θετικό με αυτό το εργαστήριο είναι ότι και άμεσα γίνεται ο έλεγχος και το αποτέλεσμα έχουμε αμέσως! Αντί τους μήνες που χρειαζόμαστε σήμερα” είπε ο κ.Κουκιαδάκης, στο cretalive.gr.

Πάντως ο κ.Κουκιαδάκης τόνισε ότι αναζητείται το νομικό πλαίσιο για το εάν μπορεί και η Περιφέρεια να επιβάλει πρόστιμα και κυρώσεις στους παραβάτες. Κάτι που μέχρι σήμερα κάνει μόνο το ΣΔΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Καταστρέφουν αυτοκίνητα – Νοθεύουν τη βενζίνη με πετρέλαιο θέρμανσης!

Βίντεο και φωτό από κύκλωμα νοθείας πετρελαίου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε