Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: ”Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος” – Η επιστολή Στρατάκη στον Βενιζέλο!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος – Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή του…

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και τελικά δεν θα κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Στην επιστολή που έστειλε στον Ε.Βενιζέλο και αποκαλύπτει το cretalive.gr, αναφέρει:

”Θα επιθυμούσα, πριν δώσω στη δημοσιότητα τη δήλωση που σας επισυνάπτω, να τη θέσω υπ’ όψιν σας, καθώς οφείλω ως μέλος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν έκρυψα τον προβληματισμό μου για αρκετά από αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, έχοντας ενημερώσει σχετικά τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, χωρίς να τροφοδοτώ σχόλια ή να προβαίνω σε επιδεικτικές κινήσεις. Περίμενα ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα κυριαρχούσαν πιο ώριμες σκέψεις, γιατί δεν έχω πειστεί ότι οι εκλογές αυτή την περίοδο θα λύσουν προβλήματα. Ενώ αντίθετα, φοβάμαι ότι θα δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα σε βάρος της χώρας, και γι’ αυτό δεν μπορώ να συμμετέχω ως υποψήφιος.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον χώρο όπου ανήκω, και δεν αλλάζω, αλλά και εσάς προσωπικά, ως εκλεγμένο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου η ιστορία μου και η πορεία μου δεν μου επιτρέπουν άλλη επιλογή.

Σας ζητώ συγγνώμη, γιατί, παρά την προσωπική εκτίμηση και την μακροχρόνια γνωριμία μας, δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας, μετά τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, όχι με δική σας πρωτοβουλία, γιατί έτσι επιβάλλει η συνείδησή μου και παρακαλώ για την κατανόησή σας”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε