Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Γνωστοί Ηρακλειώτες ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Είναι σημείο των καιρών εικόνες εξαθλιωμένων ανθρώπων να αναζητούν φαγητό ανάμεσα στα σκουπίδια των άλλων. Όποιος όμως νομίζει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν πάντα φτωχοί σίγουρα κάνει λάθος.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, πολλοί από εκείνους που σήμερα συναντά κανείς με κουρελιασμένη αξιοπρέπεια, χαμηλωμένο βλέμμα από ντροπή και αμήχανες κινήσεις ψάχνουν τα προς το ζην σε κάδους και σκουπίδια στις γειτονιές και το κέντρο της πόλης, κάποτε ήταν επιφανείς με περίοπτη θέση στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Του λόγου το αληθές έρχεται να επιβεβαιώσει ο εφοριακός, μέλος της διοίκησης του συλλόγου Υπαλλήλων Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης Παντελής Αποδουλιανάκης που μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή του 9.84 ανέφερε ότι πολλοί γνωστοί και επιφανείς Ηρακλειώτες που γονάτισαν οικονομικά από την επέλαση της κρίσης και των φοροεπιδρομών έχουν γίνει μόνιμοι θαμώνες των κάδων και των σκουπιδιών…

Σχολιάζοντας τα χαράτσια που πνίγουν και τους Κρητικούς φορολογούμενους επανέλαβε την ανάγκη εξυγίανσης και εξορθολογισμού του φορολογικού συστήματος σημειώνοντας πως με η παρούσα διαμορφωμένη κατάσταση θα βουλιάξει ακόμη περισσότερο τα νοικοκυριά και την ντόπια αγορά.

Αυτό είναι αναπόφευκτο σημείωσε όταν άνθρωποι με πενιχρά εισοδήματα καλούνται να πληρώσουν δυσβάσταχτους φόρους την στιγμή μεγάλοι φοροφυγάδες κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερη με τις θεαματικές συλλήψεις -όπως τόνισε- να είναι απλώς… φούσκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά: Τον κακοποιούσε και τον άφησε να πεθάνει αλυσοδεμένο κάτω από τον καυτό ήλιο!

Πρέβεζα: Μια… ψαριά που θα θυμάται για πάντα!

Ρόδος:Το γαμήλιο ταξίδι τελείωσε άδοξα – Ο γαμπρός με χειροπέδες!

Λάρισα: Αβάσταχτος πόνος και συγκίνηση για τον θάνατο πρώην καταδρομέα!

Θεσσαλονίκη: Στο ”σκαμνί” ο εγκέφαλος και η σύζυγος της μαφίας που δάνειζε και εκβίαζε!

Ηλεία: Θάνατος στις καλοκαιρινές διακοπές μπροστά στη γυναίκα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε