Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Η αγάπη για τις μηχανές στάθηκε μοιραία! Οι αναρτήσεις των παιδιών που σκοτώθηκαν

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Σκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για δύο νεαρά παιδιά, ηλικίας 17 και 19 ετών, στα Χανιά, τα οποία βρηκαν το θάνατο μετά τη σύγκρουση των μηχανών τους.

Η αγάπη τους για τα μηχανάκια αποτυπώνεται στις αναρτήσεις που είχαν κάνει στο Facebook. Μια αγάπη ομως που τους οδήγησε στον θάνατο. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, είχε κάνει ανάρτηση την παρακάτω φωτογραφία που αναφέρει: “Βρες αυτό που αγαπάς και άστο να σε σκοτώσει”

Σε δική του ανάρτηση ο 17χρονος “αγκαλιάζει” τη μηχανή του και αστειευόμενος γράφει “χρόνια πολλά” θέλοντας έτσι να δείξει την αγάπη του προς το δίκυκλο που του στέρησε την ζωή.

Ενώ σε μια άλλη αν αφέρει “Οι καλύτεροι οδηγοί είναι τα άτομα που δεν έχουν δίπλωμα;)”. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος νέος είχε χάσει τον πατέρα του…

Ο ΑΟ Παλαιοχωρας που θα έπαιζε σήμερα με τον Μινώταυρο (οι Νέοι Μινωταύρου που έπαιζε το παιδί ειναι θυγατρική ομάδα του Μινωταύρου) σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Ο σημερινός αγώνας για την ομάδα μας εναντίον του Μινώταυρου στο γήπεδο Μουρνιων αναβάλλεται λόγω του τραγικού θανάτου ενός 17χρονου παιδιού και ποδοσφαιριστή των Νέων Μινωταύρου. Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχώρας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στις ομαδες του Μινώταυρου που ήταν μέλος ο άτυχος νέος”.

Πηγή: FlashNews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε