Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Η κηδεία του Βαγγέλη Κελαράκη – Οδύνη στο Θραψανό!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Τραγικές φγούρες η μάνα και η σύζυγός του – ”Κλαίει” ολόκληρη η Κρήτη για την ανείπωτη τραγωδία με το μοιραίο ασθενοφόρο

Με τη συνοδεία ασθενοφόρων και όλων των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, λίγο μετά τις 11.00 στο Θραψανό Πεδιάδος, εκεί όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, η σορός του αδικοχαμένου διασώστη Βαγγέλη Κελαράκη, που βρήκε χθες μαρτυρικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε στον Β.Ο.Α.Κ.

Τραγικές φιγούρες η μάνα και η σύζυγος του προέδρου των εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους Βαγγέλη τόσο ξαφνικά και άδικα.

Ο Κελαράκης αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά. Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει την εκκλησία ενώ την εξώδιο ακολουθία ψάλλει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος. Η κηδεία του δεύτερου θύματος, του Δημήτρη Βουρβαχάκη, θα γίνει στις 15.00
ΦΩΤΟ από το PrismaNews
Ολόκληρη η οικογένεια του ΕΚΑΒ αλλά και η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό του διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Προέδρου των εργαζομένων Βαγγέλη Κελαράκη, κάνοντας λόγο για μια τεράστια απώλεια στο χώρο της δημόσιας υγείας και όχι μόνο.
ΦΩΤΟ από το CretaLive
«Παγωμένοι» συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των θυμάτων του τραγικού τροχαίου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έφταιξε και η μοίρα επεφύλασσε αυτό το άδικο τέλος για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας-Παγκρήτια Τράπεζα 770836-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Η τελευταία πράξη του δράματος – Σπαρακτικοί λυγμοί για τους δύο νεκρούς!

Κρήτη: Δεν λένε στον οδηγό του μοιραίου ασθενοφόρου για τον θάνατο των συναδέλφων του!

Αχαϊα: Μεταμεσονύκτιος πανικός σε στρατόπεδο – Η περίπολος έπιασε κλέφτες!

Μακεδονία: Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες του φετινού χειμώνα – Η Φλώρινα στους -17!

Κρήτη:Ο δρόμος των στεναγμών – 1.400 νεκροί μέσα σε 12 χρόνια!

Ηράκλειο: Πεινασμένος… για χρήματα σε πιτσαρία – Δείτε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα!

Εύβοια: Οι αστυνομικοί πίστεψαν πως έκαναν λάθος όταν έφτασαν στον προορισμό τους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε