Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Η πτήση αεροπλάνου που έχασαν όλοι οι επιβάτες – Οι απίστευτες καταγγελίες τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι καταγγελίες των επιβατών της πτήσης προκαλούν έκπληξη. Όλοι όπως υποστηρίζουν έμειναν εκτός του αεροπλάνου…

Απίστευτο περιστατικό και αφάνταστη ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης της Ryanair, από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για Χανιά. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι επιβάτες, η πτήση ήταν προγραμματισμένη για να αναχωρήσει στις 08:05 το πρωί. Οι επιβάτες έφθασαν στην πύλη της προς αναχώρηση πτήσης 15 λεπτά νωρίτερα αλλά οι υπάλληλοι της εταιρίας δεν τους επέτρεψαν την επιβίβαση στο αεροσκάφος με τον αιτιολογικό ότι άργησαν. Αποτέλεσμα όπως λένε, ήταν να χάσουν το αεροπλάνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρόλα αυτά η πτήση αναχώρησε με καθυστέρηση 15 λεπτών δηλαδή αναχώρησε αντί για 8:05 το πρωί στις 8:20, γεγονός το οποίο σημαίνει πως οι επιβάτες ήταν στην πύλη της Ryanair, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την πραγματική ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου για τα Χανιά.

Θρίλερ στον αέρα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στο FIR Αθηνών όταν αεροσκάφος των Αιθιοπικών αερογραμμών εξέπεμψε σήμα κινδύνου επειδή του έσβησε ο κινητήρας! Αμέσως ενεργοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός για να βοηθήσουν το αεροσκάφος να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το αεροσκάφος εξέπεμψε το σήμα κινδύνου στις 3:40 και βρισκόταν πάνω από την Κρήτη, ενώ λίγο αργότερα στις 4:15 προσγειωνόταν με ασφάλεια στην Αθήνα. Η πτήση που εκτελούσε ήταν από Αιθιοπία προς Ιταλία.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε