Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του 18χρονου – Δείτε το βίντεο!

Κρήτη: Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του 18χρονου – Δείτε το βίντεο!

“Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο” ανέφερε η μητέρα του 18χρονου στην υπόθεση που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία ενώ καταγγέλλει για αδιαφορία τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Συγκλονιστική ήταν η μητέρα του 18χρονου από το Τυμπάκι στην υπόθεση της τριπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε τη νύχτα στην πλατεία του χωριού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής.

Μιλώντας στο cretalive.gr, για την υπόθεση της άγριας κόντρας μεταξύ της οικογένειάς της, με την οικογένεια του δράστη που είχε τη χθεσινή κατάληξη η μητέρα του 18χρονου και αδερφή των τριών τραυματιών της αιματηρής συμπλοκής ξεσπαθώνει και καταγγγέλει τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για αδιαφορία.

“Ζήτησα βοήθεια και αδιαφόρησαν όλοι. Ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα και όλοι με αγνόησαν. Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο. Επειδή δεν έχει πατέρα, δεν σημαίνει ότι είναι και μόνο του. Να τα βάλει μαζί μου”, δηλώνει εκτός εαυτού η μητέρα του 18χρονου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η γιαγιά του 18χρονου και μητέρα των τριών τραυματιών ενώ στο χωριό επικρατεί αναβρασμός. Οι περισσότεροι κάτοικοι φοβουνται τα χειρότερα, με πράξεις αντεκδίκησης, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που είναι περισσότεροι αισιόδοξοι λέγοντας ότι όλα θα λήξουν εδώ.

Την δική τους εκδοχή δίνουν και οι δικηγόροι του δράστη, λέγοντας ότι ο πελάτης τους προσπαθούσε να μην προκαλεί την άλλη πλευρά και ότι αιφνιδιάστηκε την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σύρος:Τον σακάτεψαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια-Διασκέδαζε νωρίτερα σε μπαρ!

Πιερία: Ξεκίνησε για τη δουλειά και βρήκε στον δρόμο νεκρό, τον γείτονά του!

Θεσσαλονίκη:”Τυφλός” με δεξιοτεχνία στο παρκάρισμα -Πήρε 26.000€ από το δημόσιο!

Ζάκυνθος: Οι προκλήσεις των Σκοπιανών στο πιο διάσημο ναυάγιο!

Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε με ”βουτιά” στο κενό – Άφησε σημείωμα στους δικούς του!

Κορινθία: Η νύχτα που… η ρέντα εγκατέλειψε όλους τους τζογαδόρους!

Ζάκυνθος:Οι πιο…large Πακιστανοί – Τα έπιναν και άφηναν πάντα πουρμπουάρ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε