Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Η τελευταία πράξη του δράματος – Σπαρακτικοί λυγμοί για τους δύο νεκρούς!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

“Ξεχειλίζει” ο πόνος για το χαμό των δύο στελεχών του ΕΚΑΒ, που βρήκαν φρικτό θάνατο στο μοιραίο ασθενοφόρο – Κλαίει όλη η Κρήτη – Δείτε φωτογραφίες…

Η τελευταία πράξη στο δράμα της Κρήτης, γράφεται σήμερα, με τις κηδείες των Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη, που θα ταφούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, την Καρωτή Ρεθύμνου και το Θραψανό, στις 15.00 και στις 11.00 αντίστοιχα.

Χθες το απόγευμα, ράγισαν και οι πέτρες, στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά, όπου οι σοροί των δύο ανδρών τέθηκαν σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 18.00 ως τις 22.00 το βράδυ. Κατά τη μεταφορά των φερέτρων στην εκκλησία οι σειρήνες από τα τέσσερα ασθενοφόρα που συνόδευαν την πομπή ηχούσαν σπαρακτικά, θρηνώντας για τη διπλή αυτή απώλεια.

σωροί έφτασαν στην εκκλησία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ τα δυο φέρετρα που ήταν σκεπασμένα με την ελληνική σημαία αλλά και τη σημαία του ΕΚΑΒ, σήκωσαν στα χέρια οι εργαζόμενοι του Εθνικου Κέντρου Άμεσης Βοηθειας Κρητης ανάμεσα σε χειροκροτήματα αλλά και τους σπαρακτικούς λυγμούς των συγγενών των θυμάτων.
ΦΩΤΟ από το PrismaNews
Ολόκληρη η οικογένεια του ΕΚΑΒ αλλά και η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό του διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Προέδρου των εργαζομένων Βαγγέλη Κελαράκη, κάνοντας λόγο για μια τεράστια απώλεια στο χώρο της δημόσιας υγείας και όχι μόνο.
ΦΩΤΟ από το CretaLive
«Παγωμένοι» συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των θυμάτων του τραγικού τροχαίου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έφταιξε και η μοίρα επεφύλασσε αυτό το άδικο τέλος για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας-Παγκρήτια Τράπεζα 770836-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Μαρτυρίες και εικόνες για την τραγωδία που ”πάγωσε” τη χώρα – Δύο νεκροί σε φλεγόμενο ασθενοφόρο!

Κρήτη: Ποιοι ήταν οι άνθρωποι πίσω από την τραγωδία – Αύριο οι κηδείες τους – Πενθεί όλο το νησί

Κρήτη: Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο – Δύο νεκροί από έκρηξη σε φλεγόμενο ασθενοφόρο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε