Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Ξεκίνησε για την κουζίνα και εξαφανίστηκε από το σκάφος!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Σε εξέλιξη το θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης αλιεργάτη…

Υπό μυστηριώδεις συνθήκες εξαφανίστηκε χθες νωρίς το μεσημέρι (08-03-2012) αλιεργάτης, μέλος πληρώματος αλιευτικού σκάφους που έπλεε περίπου 12 ναυτικά μίλια, νοτιοανατολικά της Σητείας, κοντά στα Κουφονήσια. Ο νεαρός, περίπου 35 ετών, ανέφερε στον καπετάνιο και ιδιοκτήτη του σκάφους ότι θα πήγαινε για λίγο στην κουζίνα και από τότε χάθηκαν τα
ίχνη του.

Ο καπετάνιος, όπως ήταν φυσικό, ανησύχησε. Σύμφωνα με το cretalive.gr, αφού βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν στο σκάφος, προσπάθησε να τον αναζητήσει στην θάλασσα. Έκανε κάποιους κύκλους με το σκάφος, όμως η έρευνα του δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει επίσημα βοήθεια και ενημέρωσε το λιμεναρχείο Σητείας αλλά και φίλους ψαράδες που
βρίσκονταν στην περιοχή. Όπως έγινε γνωστό, από το Θάλαμο Επιχειρήσεων δόθηκε αμέσως εντολή να ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του αγνοουμένου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στην περιοχή πέταξε ένα ελικόπτερο ενώ σε κατάσταση ετοιμότητας βρισκόταν και ένα αεροσκάφος της αερολέσχης.

Ακόμα στην περιοχή κατέπλευσαν σκάφη του λιμενικού από την Ιεράπετρα και τη Σητεία αλλά και ιδιωτικά ταχύπλοα. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τις έρευνες αφού δεν είχε μποφώρ, ωστόσο μέχρι αργά χθες δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε