Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Ξέσπασαν στα δέντρα του δρόμου! Τα έσπασαν όλα! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το PrismaNews
ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Στόχος έγιναν για ακόμα μία φορά τα δεντράκια που φυτεύτηκαν στην οδό 25ης Μαρτίου στον Άγιο Νικόλαο. Οι δράστες κατέστρεψαν τα δέντρα που φυτεύτηκαν, προκαλώντας την οργή της τοπικής κοινωνίας και της δημοτικής αρχής.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, έστειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου την παρακάτω επιστολή, μετά την επίθεση που δέχτηκαν για άλλη μια φορά τα δεντράκια που φυτεύτηκαν στην οδό Σφακιανάκη και στην νέα ανάπλαση της οδού 25ης Μαρτίου.

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

“Κύριε Διοικητή, Όπως σας έχουμε και άλλες φορές ενημερώσει τα δέντρα του Δήμου δέχονται συνεχείς επιθέσεις και καταστροφές από ”άγνωστους” πολίτες. Πρόσφατα, στην οδό Σφακιανάκη και στη νέα ανάπλαση της 25ης Μαρτίου καταστράφηκαν δέντρα, χωρίς βεβαίως να γνωρίζουμε τους δράστες.
Επειδή στην περιοχή αυτή έχουμε συχνά ανάλογα φαινόμενα, παρακαλούμε να επιληφθείτε του θέματος και να υπάρξει μεγαλύτερη αστυνόμευση και έλεγχος στη συγκεκριμένη περιοχή. Παράλληλα καλούμε τους πολίτες, τους φορείς και τους παρόδιους καταστηματάρχες να προστατεύσουν και να υιοθετήσουν τα μικρά δεντράκια, που μαζί με τις εκτεταμένες αναπλάσεις που γίνονται βελτιώνουν την αισθητική και την ποιότητα της ζωής μας”.

Διαβάστε ακόμα:

Η γιαγιά του αδικοχαμένου βρέφους ξεσπά μπροστά στην κάμερα: “Αν δεν πόνεσε το παιδί της ας το έδινε σε μένα”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε