Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη: Καταστροφές από μεγάλες καθιζήσεις στην Άρβη!

Κρήτη: Καταστροφές από μεγάλες καθιζήσεις στην Άρβη!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2011 | 22:16
Πρώτη δημοσίευση: 21.10.2011 | 19:07

Ολόκληρος ο αγροτικός δρόμος της περιοχής έχει καταστραφεί ολοσχερώς...

Έντονο γεωλογικό φαινόμενο εξελίσσεται στην Άρβη του Δήμου Βιάννου. Συγκεκριμένα στην θέση Φονιαλά Άρβης όπου  έχουν παρουσιάσει μεγάλες καθιζήσεις του εδάφους σε ένα μεγάλος μέρος της πλαγιάς.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ολόκληρος ο αγροτικός δρόμος της περιοχής έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ ζημιές έχει υποστεί και το αρδευτικό δίκτυο του Δήμου στην περιοχή. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν αγροτικές θερμοκηπιακες καλλιέργειες και είναι έκδηλη η ανησυχία των κατοίκων για περαιτέρω ζημιές από την συνέχιση του φαινομένου.

Την περιοχή επισκέφτηκε άμεσα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Ζερβουδάκης με την υπεύθυνη μηχανικό του Δήμου για εκτίμηση της κατάστασης. Για το συγκεκριμένο γεγονός  ο Δήμαρχος Βιάννου  ενημέρωσε αναλυτικά τον αντιπερειφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Αποφασίστηκε από κοινού να επισκεφτεί την περιοχή κλιμάκιο αποτελούμενο από μηχανικούς της Περιφέρειας Κρήτης και από ένα γεωλόγο για εκτίμηση του φαινομένου και λήψη αναγκαίων μέτρων που θα χρειαστούν.   Διαδώστε αυτό το άρθρο