Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Καθημερινά… δράματα σε τράπεζες για τα ”κουρεμένα” ομόλογα!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ηλικιωμένοι πληροφορούνται ότι θα πάρουν το υπόλοιπο του “κουρεμένου” ομολόγου το 2042 – Οι μικροομολογιούχοι μετανιώνουν την ώρα και τη στιγμή που εμπιστεύθηκαν το ελληνικό δημόσιο και κάνουν λόγο για απάτη!

Από βαθιά απογοήτευση αντικαταστάθηκε ο πανικός των μικροομολογιούχων, που πληροφορήθηκαν ότι οι οικονομίες τους, τις οποίες είχαν επενδύσει σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, “κουρεύονται” με το “έτσι θέλω”.

Δεκάδες είναι οι ιδιώτες που σπεύδουν και σήμερα στις τράπεζες προκειμένου, μετά το “κούρεμα” να ανταλλάξουν τα ομόλογά τους. Εκεί έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα, διαπιστώνοντας ότι όχι μόνο χάνουν πάνω από το μισό της αποταμίευσής τους, αλλά ενδέχεται το υπόλοιπο … να μην προλάβουν να το πάρουν!

Συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι που είχαν εμπιστευθεί τους κόπους μιας ζωής στο ελληνικό δημόσιο ενημερώνονται ότι θα λαμβάνουν δόσεις των 300 ευρώ κάθε 1-2 χρόνια, από το 2024 και μετά, με την αποπληρωμή να γίνεται… το 2042!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, άνθρωποι που είχαν επενδύσει το κομπόδεμά τους στα κρατικά ομόλογα ή είχαν αποταμιεύσει χρήματα που προόριζαν για τις σπουδές των παιδιών τους αντιμετωπίζουν αδιέξοδο και απογοητευμένοι κάνουν λόγο για απάτη και κοροϊδία, ενώ στρέφονται και εναντίον των τραπεζών, που πλέον παρακολουθούν καθημερινά δράματα, χωρίς να έχουν να προτείνουν κάποια εναλλακτική λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Βαριές κουβέντες σε τράπεζα – Καταθέτης εναντίον γυναίκας ταμία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε