Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους

ΦΩΤΟ από το CretaPost
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε το μεσημέρι, το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή Νεαπόλεως, ο 52χρονος πατέρας του μόλις 6 μηνών βρέφους, που έχασε τόσο πρόωρα και με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή του, την περασμένη Πέμπτη μετά από καβγά των γονιών του.

Ο 52χρονος αναμένεται να εξηγήσει, τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της οικογένειας στη Σητεία και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του μωρού. Σε βάρος του 52χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης.

Ο θάνατος του άτυχου βρέφους, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, επήλθε από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία της Σητείας όσο και ολόκληρης της Κρήτης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν ο 52χρονος άνδρας – υπάλληλος του δήμου Σητείας – επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Ο 52χρονος κατά την επιστροφή του στο σπίτι, βρήκε την 30χρονη σύζυγό του και το 6 μηνών αγοράκι του και – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγό του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο σύζυγος φέρεται να χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να τραυματιστεί σοβαρά. Ο καβγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν προσπάθειες αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι. Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του το πρωί της Πέμπτης, καθώς έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις…

Πηγή: CretaPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε