Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Μποτιλιάρισμα από τα αγροτικά μπλόκα – Δείτε το βίντεο

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Στα μπλόκα ξημερώθηκαν οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους σε μία προσπάθεια να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση για τις δύσκολες ώρες που περνά ο πρωτογενής τομέας.

”Δε θέλουμε φασαρίες. Θέλουμε μόνο να στείλουμε το δικό μας μήνυμα. Έχουμε μία πολύ καλή περιφρούρηση 80 ατόμων και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά” δήλωσε στο prismanews.gr o γραμματέας της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Ντισπυράκης.

Στο Ηράκλειο, οι αγρότες που ξεκίνησαν από κάθε γωνιά του νομού, έφτασαν στις 12.00 χθες το μεσημέρι στον κόμβο Γιοφύρου, όπου και παρέταξαν αγροτικά αυτοκίνητα και τα τρακτέρ. Δίπλα τους ωστόσο ήταν και μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία αλλά και να αποτρέψουν κάθε ενδεχόμενο έντασης.

Άνδρες της τροχαίας αλλά και διμοιρίες βρισκόταν στις ράμπες προς εθνική οδό ενώ στα φανάρια του ΠΑΓΝΗ μία ομάδα τροχονόμων έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προκειμένου να μην υπάρξει μπλοκάρισμα στην είσοδο της πόλης.

Ωστόσο υπήρξε μπλοκάρισμα και αρκετοί… χαμένοι οδηγοί στους παράδρομους της εθνικής οδού, προς το Γάζι. Τα αυτοκίνητα περνούσαν από το μπλόκο των αγροτών με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, ωστόσο η διέλευση είναι εφικτή, σύμφωνα και με την αστυνομία που παραμένει στο σημείο για τη διευκόλυνση του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αμφιλοχία: Ανείπωτη τραγωδία σε μονοκατοικία – Νεκρό ένα 15χρονο κορίτσι!

Ευρυτανία: ”Ράγισε” καρδιές ο σπαραγμός του γιου, που βρήκε νεκρό τον πατέρα του!

Κάλυμνος: Ραντεβού με την τύχη – Κέρδισαν όλες οι στήλες του, στο τζόκερ!

Ρίο: Σεξ στις τουαλέτες και στα κρεβάτια νοσοκομείου – ”Βράζουν” οι αποκλειστικές!

Βόλος: Τυχερός μέσα στην ατυχία του – Βγήκε αλώβητος από διαλυμένο αυτοκίνητο!

Θεσσαλονίκη: Διακοπές νερού στον δήμο Νεάπολης – Συκεών λόγω έργων

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε