Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα, για την μεταγωγή του Σειραγάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Eνώπιων των ανακριτικών αρχών στο Ρέθυμνο αναμένεται να βρεθεί ο 47χρονος κατηγορούμενος για παιδεραστία…

Ν. Σειραγάκης για συμπληρωματική απολογία τόσο για την ίδια την υπόθεση της παιδεραστίας με θύματα εφήβους όσο και για την νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, για κατοχή σκληρού πορνογραφικού υλικού, κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια και ο 47χρονος αναμένεται να μεταφερθεί κάτω από άκρα μυστικότητα στο Ρέθυμνο από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου όπου μετήχθη την Πέμπτη.

Ο 47χρονος πρώην προπονητής μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου από τις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνελήφθη στο σπίτι του, την ώρα που ασελγούσε σε δύο ανήλικους.

Επτά μήνες όμως μετά τη σύλληψή του, του ασκήθηκε νέα δίωξη σε βάρος του μετά την έκθεση που εστάλη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με βάση την οποία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Σειραγάκη, που είχε κατασχεθεί την ημέρα της επιχείρησης, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Έτσι από την ανακρίτρια Ρεθύμνου έγινε κλήση προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιόν της για συμπληρωματική απολογία. Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος κατηγορείται επίσης για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Το τραγικό δυστύχημα στη Χίο, με πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Λαμία: Την ξάφρισαν αλλά ατύχησαν – Σύλληψη στον φωτογραφικό φακό!

Εύβοια: Γυαλιά-καρφιά σύνδεσμος του Ολυμπιακού – Οι δράστες έκλεψαν και το playstation!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε