Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: ”Νίκησε” 4 τράπεζες και στο Ειρηνοδικείο και στο Πρωτοδικείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πιο ελεύθερα μπορεί πλέον να ανασαίνει ένας 34χρονος οδηγος τουριστικού λεωφορείου από το Ηράκλειο που δικαιώθηκε από το δικαστήριο στο οποίο είχαν προσφύγει εναντίον του οι τέσσερις τράπεζες στις οποίες είχε οικονομικές οφειλές.

Με αυτή την απόφαση, το δικαστήριο απέρριψε για ακόμα μία φορά τις αιτήσεις, που κατέθεσαν οι τέσσερις δανείστριες τράπεζες. Κατάφερε δηλαδή ο δανειολήπτης, με την δικαστική απόφαση, να νικήσει και τις τέσσερις Τράπεζες, που κατέθεσαν έφεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, εναντίον της απόφασης του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, όπου του είχε γίνει κούρεμα στο χρέος του ,της τάξης των 50.000 Ευρώ. Χρωστούσε 61.719,23 Ευρώ και με την απόφαση καλείται να πληρώσει μόνο 12.000 Ευρώ εντός της τετραετίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης:
Πρόκειται για υπερχρεωμένο δανειολήπτη που δικαιώθηκε με την υπ΄αρ.189/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου Κρήτης. Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης δικαίωσε τον δανειολήπτη, παρά τις διάφορες αιτιάσεις των πιστωτριών Τραπεζών, περί απαραδέκτου αοριστίας κ.λ.π, και καθόρισε τις μηνιαίες επί μία τετραετία καταβολές του δανειολήπτη στις πιστώτριες τράπεζες στο ποσό των 250 ευρώ το μήνα.

Δηλαδή για μια τετραετία καλείτο ο δανειζόμενος να καταβάλλει μόνο το ποσό των 12.000 ευρώ. Η απόφαση αυτή καθόλου αρεστή στις πιστώτριες Τράπεζες την προσέβαλλαν σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο (Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου ) όπου και την δεύτερη φορά δικαιώθηκε ο δανειολήπτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λαμία: Η σύλληψη του… άφραγκου ληστή που σόκαρε αβοήθητη υπάλληλο!

Πύργος: Το τρένο… το ‘σκασε – Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

Ηράκλειο: Για ποιο λόγο λέτε ότι δεν έκανε παρέλαση ένα δημοτικό σχολείο;

Χαλκίδα: Ο πρωταγωνιστής της παρέλασης ήταν… τετράποδος – Φωτό και βίντεο!

Πελοπόννησος: Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Αργολίδος Ιακώβος – ”Λύγισε” σε ΜΕΘ!


Αχαϊα: Πλάκωσε στα χαστούκια τη γυναίκα του, επειδή δεν του έδινε χρήματα να ποντάρει!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε