Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: ”Ο κόσμος ζητάει να βάλει βενζίνη βερεσέ”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον καταναλωτές και πρατηριούχοι υγρών καυσίμων από τη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των πετρελαιοειδών.

Οι καταναλωτές πλέον αναγκάζονται να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητα τους ακόμα και 2-3 ευρώ για να πάνε απλά στη δουλειά τους ή στο σπίτι τους, ενώ αρκετά πρατήρια υπολειτουργούν. Δεν λείπουν ακόμα και αυτά που λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο.

Όπως δηλώνει στο flashnews.gr ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων και Εμπόρων Υγρών Καυσίμων, κ. Βαγγέλης Κώτσος ” βιώνουμε μέρες ανέχειας, και δυστυχώς ο κόσμος δεν κατεβαίνει στο δρόμο, δεν διαμαρτύρεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.”

“Ο κόσμος ζητάει να βάλει βενζίνη βερεσέ”, δηλώνει ο κ. Κώτσος επισημαίνοντας ότι οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων δεν μπορούν να διευκολύνουν ούτε τους παλιούς τους πελάτες αφού ο τρόπος πληρωμής έχει αλλάξει, και γίνεται από τον πρατηριούχο είτε τοις μετρητοίς προς τις εταιρείες, είτε εντός διαστήματος λίγων ημερών.

Σε ότι αφορά τις τιμές και αυτές αναμένεται να πάρουν ξανά την ανηφόρα. Αν και μέχρι το περασμένο Σάββατο έφθαναν μέχρι και το 1, 68- 1,78, όπως επισημαίνει ο κ. Κώτσος πλέον έχουν αυξηθεί 4-5 λεπτά ανά λίτρο η αμόλυβδη, κάτι το οποίο θα φθάσει τις επόμενες ημέρες και στην αγορά.

Τέλος οι ιδιοκτήτες πρατηρίων της χώρας αναμένεται μέχρι και το Σάββατο να λάβουν απόφαση για το αν θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Έστειλαν τον κόσμο στις ουρές ενώ δεν υπήρχε λόγος απεργίας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε