Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Ο νεκρός στο βυθό της θάλασσας ήταν ο επιχειρηματίας Κυριάκος Μετζιδάκης – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής [pics, vids]

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Δύτης βούτηξε στη θάλασσα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία. Τις εικόνες από το βυθό που θα δείτε ήρθε να συμπληρώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή…

Απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης ο οποίος ολοκλήρωσε τη νεκροψία – νεκροτομή στο Ρέθυμνο. Όπως ανέφερε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, δε φάνηκε κάποιο τραύμα από σφαίρα, αιχμηρό αντικείμενο ή από στραγγαλισμό. Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη πρόκειται για τον Κυριάκο Μετζιδάκη, με βάση κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες από την οικογένεια του 61χρονου επιχειρηματία. Ωστόσο η πλήρης ταυτοποίηση του πτώματος θα φανεί από τα αποτελέσματα του DNA. Ο ιατροδικαστής προσδιορίζει ως χρόνο θανάτου, την περίοδο που εξαφανίστηκε ο Κυριάκος Μετζιδάκης, δηλαδή στα μέσα Οκτωβρίου του 2016.

Για τις αρχές όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά καθώς τα ακριβή αίτια θανάτου του, αναμένεται να φανούν μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Η αγωνία για την οικογένεια του άτυχου επιχειρηματία συνεχίζεται καθώς πολλά από τα ερωτήματα τους παραμένουν ακόμα αναπάντητα. Να θυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μετζιδάκης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, την Παρασκευή το μεσημέρι, σε βάθος 10 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Σούδας.

Ο 61χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου του 2016 ενώ με το θέμα είχε ασχοληθεί και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε όλη την λιμενική ζώνη και μπροστά από την προβλήτα στην οποία δένει το επιβατηγό πλοίο. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του, συμμετείχε συνεργείο εμπειρογνωμόνων ιδιωτών δυτών, τοποθετημένοι από το Λιμεναρχείο.

Πηγή: neakriti.gr, neatv.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε