Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου, έκανε μήνυση σε 4 φοιτητές!

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα μεταξύ των πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ιωακείμ Γρυσπολάκη και μελών του Συλλόγου Φοιτητών του Ιδρύματος…

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου από φοιτητές του Πολυτεχνείου, έγινε γνωστό πως ο κ. Γρυσπολάκης κατέθεσε μήνυση κατά 4 φοιτητών με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια ώρας διδασκαλίας από τον πρώην πρύτανη.

Όπως είπε το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Φοιτητών κ. Λάμπρος Μαστοράκης, στο flashnews.gr, “ο κ. Γρυσπολάκης μήνυσε για μια ακόμη φορά, όπως το έχει κάνει επανειλημμένα 4 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης γιατί τολμήσαμε να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας και να ανοίξουμε δημόσια πολιτική κουβέντα, μαζί του σε ώρα του μαθήματος του”.
Όπως είπε ο κ. Μαστοράκης που είναι ένας από του φοιτητές που έχει μηνύσει ο κ. Γρυσπολάκης ο πρώην Πρύτανης του Πολυτεχνείου, “όπως γνωρίζει όλη η ακαδημαϊκή κοινότητα είναι ένας από τους κύριους εκφραστές της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και της πολιτικής του υπουργείου στην οποία έχει εναντιωθεί, όχι μόνο το  φοιτητικό κίνημα.”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε