Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Οι εικόνες της εξάρθρωσης διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών – ”Βροχή” οι συλλήψεις [pics]

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, μέσω Κρήτης. Η επιχείρηση…

έχει επικεντρωθεί στην περιοχή του Τσούτσουρα στα νότια παράλια του νομού Ηρακλείου με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 13 συλλήψεις φερόμενων διακινητών και περίπου 131 μεταναστών. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιχείρηση και οι έρευνες εξελίσσονται ακόμη στην Αθήνα, το Ηράκλειο και άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με τον απερχόμενο Λιμενάρχη Ηρακλείου και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος κ. Δημήτρη Σαϊτάκη ήδη έχουν γίνει συλλήψεις 13 διακινητών λαθρεμπόρων και περίπου 131 παράτυπων μεταναστών, οι αριθμοί αυτοί όμως είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν άτά τη διάρκεια της ημέρας. “Πρόκειται για μια επιτυχία”, τόνισε ο κ. Σαϊτακης, “που ήρθε ματά την άψογη συνεργασία λιμενικού και αστυνομίας. Μια υπόθεση που δουλεύαμε αρκετές μέρες τώρα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες εξετάζονται ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλληφθεί ή αναμένεται να συλληφθούν είναι και άνδρες της αστυνομίας αλλά και του λιμενικού σώματος. Μάλιστα πριν από λίγο στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου έφτασαν με την κλούβα οι πρώτοι συλληφθέντες.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε