Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Πακιστανός έκανε καταγγελία… στην “Ελληνική Αυγή”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το περιστατικό δημοσιοποίησε ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης Ελληνική Αυγή για την Κρήτη Γιώργος Σπυρόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει πως ένας Πακιστανός κατήγγειλε στον συνδιασμό, την αντιεργατική συμπεριφορά που βίωσε από έναν ομοεθνή του!

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λακωνία αλλά η καταγγελία έγινε στην Κρήτη, όπου πήγε ο Πακιστανός για να αναζητήσει καλύτερη τύχη… Μάλιστα, ο περιφερειακός σύμβουλος τονίζει πως έχει παραδοθεί πλήρης φάκελος με την υπόθεση στις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σπυρόπουλος αναφέρει:

“Καταγγελία από υπήκοο Πακιστάν περιήλθε στον συνδυασμό μας όπου μας κατήγγειλε ότι όταν εργαζόταν στην σκάλα Λακωνίας έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον ομοεθνή του “πρόεδρο” της εκεί Πακιστανικής κοινότητας.
Συγκεκριμένα τον έβαζε να κοιμάται μαζί με άλλα δέκα άτομα σε στάβλο καί ποτέ δέν τόν πλήρωσε επί οκτώ μήνες που δούλευε κρατόνταστου τα χρήματα παράνομα γιά τον ” αγώνα” όπως ισχυρίζοταν.
Αυτός ο άνθρωπος έφτασε στό σημείο να έρθει στην Ελληνική Αυγή για την Κρήτη ως τελευταία λύση (σημεία των καιρών) διότι όπως μας είπε καμία ΜΚΟ η άλλη οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν κοίταξε τήν περιπτωσή του.
Παραδίδοντας πλήρη τον φάκελο με τα ονόματα στις αρμόδιες αρχές, τις καλούμε να ξεσκεπάσουν την απάτη των τάχα… ευαισθητούλιδων και να ερευνήσουν για ποιόν “αγώνα” τους παρακρατεί τα χρήματα ο Πακιστανός πάρεδρος! Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης από αυτούς που θεωρητικά υπερασπίζονται δικαιώματα και εργάτες”.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε