Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Πάλεψε για ένα μήνα και ”λύγισε” στην εντατική!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Έφυγε” από τη ζωή ο 52χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη Γρηγοριά όταν αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πομπή κηδείας…

Δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με το θάνατο ο 52χρονος από το Μαγαρικάρι, που πριν από περίπου ένα μήνα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν αγροτικό αυτοκίνητο, διαγράφοντας τρελή πορεία, έπεσε πάνω σε πομπή της κηδείας μιας ηλικιωμένης, στο χωριό Γρηγοριά (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Ο άτυχος Γ. Κουκλινός νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και η κηδεία του έγινε χθες (23-04-2012). Το απίστευτο τροχαίο είχε γίνει στη Γρηγοριά του δήμου Φαιστού.

Τη στιγμή που οι συγγενείς και οι συγχωριανοί μιας 92χρονης ακολουθούσαν με τα πόδια τη νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό της προς το νεκροταφείο του χωριού, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 82χρονος έπεσε με ορμή πάνω τους, τραυματίζοντας σοβαρά πέντε άτομα, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε από το όχημά του και ο ηλικιωμένος οδηγός του μοιραίου αγροτικού οχήματος.

Το περιστατικό έγινε λίγα μέτρα από την εκκλησία του χωριού, στο δρόμο για το νεκροταφείο το οποίο βρίσκεται κάτω ακριβώς από τη Γρηγοριά.

Ο δρόμος που οδηγεί προς το κοιμητήριο είναι ιδιαίτερα κατηφορικός , που σημαίνει ότι το όχημα του ηλικιωμένου είχε αναπτύξει ταχύτητα πριν καταλήξει στους πέντε άνδρες που ακολουθούσαν τη νεκροφόρα και ακινητοποιηθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αιτωλοακαρνανία: Αλβανός μαχαίρωσε Έλληνα μέχρι θανάτου!

Θεσσαλονίκη: Απατεώνας… εφοριακός πιάστηκε σε κοσμηματοπωλείο!

Αχαϊα:Βαριές κουβέντες σε νεκροταφείο-Έθαψαν λάθος γυναίκα σε λάθος τάφο!

Κρήτη:Ένα ολόκληρο χωριό, ψάχνει τη χαμένη διαθήκη εμπόρου στην Ελβετία!

Κρήτη: Τρομακτικό ξύπνημα τα μεσάνυχτα – Σεισμός 4,8 Ρίχτερ δυτικά της Ιεράπετρας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε