Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος από τις σφοδρές καταιγίδες – Δείτε βίντεο!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλο το Σαββατοκύριακο και συνεχίζει να αντιμετωπίζει το Ηράκλειο σε ότι αφορά την ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με τον τεχνικό της ΔΕΗ, Γιάννη Βρέντζο, λόγω της υγρασίας οι βλάβες είναι πολλές.

Η καλοκαιρία των τελευταίων 72 ωρών έδωσε τη θέση της σε πλημμύρες! Καταιγίδες σαρώνουν την Κρήτη και κυρίως τα ανατολικά όπου έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα σε σπίτια που έχουν πλημμυρίσει, αλλά και στους δρόμους λόγω των βουλωμένων φρεατίων. H ζημιά στις καλλιέργειες και κυρίως στα αμπέλια θα φανεί με το φως της ημέρας…

Πολλά είναι και τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ενώ στο σκοτάδι βυθίστηκε νωρίς το πρωί το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Η ΕΜΥ πάντως είχε προβλέψει: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στη δυτική Κρήτη και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα.

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλο το Σαββατοκύριακο και συνεχίζει να αντιμετωπίζει το Ηράκλειο σε ότι αφορά την ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με τον τεχνικό της ΔΕΗ, Γιάννη Βρέντζο, λόγω της υγρασίας οι βλάβες είναι πολλές. Σύμφωνα με το cretalive.gr, κατά το Σαββατοκύριακο αναφέρθηκαν περίπου 150 βλάβες σε επίπεδο πολεοδομικού συγκροτήματος Ηρακλείου, ενώ μόνο σήμερα, Δευτέρα, οι βλάβες αγγίζουν τις 50.

Οι βλάβες στις οποίες καλείται η ΔΕΗ καταγράφονται σε διάφορες περιοχές, όπως το Σκαλάνι, η ΒΙ.ΠΕ., Μάραθος, Αγία Πελαγία αλλά και το κέντρο του Ηρακλείου και τα Καμίνια, κ.α.

Για αρκετή ώρα μένουν χωρίς ηλέκτρικό ρεύμα ολόκληρες συνοικίες, καθώς μόλις δύο συνεργεία της ΔΕΗ είναι διαθέσιμα για να εντοπίσουν και επιδιορθώσουν τις βλάβες. Ο εργολάβος της ΔΕΗ αναμένεται να στείλει άλλα δύο συνεργεία προκειμένου να βοηθήσει λίγο την πιεστική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Απεγνωσμένη χήρα,έπεσε στις ρόδες του λεωφορείου για να αυτοκτονήσει!

Θεσπρωτία:Δεν κατάλαβε τη γυναίκα του, που έπεσε από τη μηχανή και συνέχισε!

Εύβοια: Κλαίει ένα ολόκληρο χωριό, για τον θάνατο 16χρονου οδηγού!

Θεσσαλονίκη: Πάνω που σιγουρεύτηκε ότι τα κατάφερε, βρέθηκε με χειροπέδες!

Αχαϊα:Για να κερδίσουν το στοίχημα,έπρεπε να κάνουν σεξ σε νεκροταφείο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε