Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Ποινικές διώξεις στους 3 από τους 4 για τη δολοφονία του επιχειρηματία

ΦΩΤΟ από το CretaPost
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από κοινού και ψευδορκία, άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου στους τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου επιχειρηματία.

Οι συγκεκριμένες ποινικές διώξεις αφορούν στον 34χρονο συνέταιρο, την νεαρή σύντροφό του καθώς και στον 25χρονο από την Αθήνα. Η σύντροφος του 25χρονου θα παραπεμφθεί αύριο στο Αυτόφωρο με την υπόθεση της να διαχωρίζεται αφού της ασκήθηκαν διώξεις πλημελληματικού χαρακτήρα που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.
Την Πέμπτη ενώπιον του Ανακριτή θα βρεθούν ο 34χρονος με τη σύντροφο του και ο 25χρονος από την Αθήνα.

Τι οδήγησε τις αρχές

Καταλυτικό ρόλο έτσι ώστε οι Αρχές να προχωρήσουν άμεσα σατην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος, έπαιξε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείες σύμφωνα με το ekriti. Σε αυτό φαίνεται ο 34χρονος συνέταιρος του 39χρονου, να οδηγεί το αυτοκίνητο του θύματος, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου ήταν νεκρός ο 39χρονος.

Η αστυνομία είχε κιόλας από τις πρώτες ώρες κρατήσει τον 34χρονο, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεης απάτης. Σύμφωνα με το ekriti, o 34χρονος ρίχνει τις ευθύνες για το έγκλημα στον 25χρονο από την Αθήνα, ο οποίος με τη σειρά του, ρίχνει τις ευθύνες στον 34χρονο. Οσον αφορά στην 30χρονη γυναίκα, φέρεται να ομολόγησε ότι βοήθησε τον 34χρονο να διαφυγει από την Ροδιά…

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε