Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Προσπαθούν να προφυλάξουν τα θύματα του παιδεραστή

Κρήτη: Προσπαθούν να προφυλάξουν τα θύματα του παιδεραστή

Σε δικηγόρους του Ρεθύμνου αλλά και του Ηρακλείου έχουν απευθυνθεί γονείς ανήλικων παιδιών που είχαν πέσει θύματα της νοσηρής δράσης του 47χρνου προπονητή μπάσκετ και εκπαιδευτικού, Νίκου Σειραγάκη, προκειμένου να ζητήσουν αντίγραφα της ογκώδους δικογραφίας της πολύκροτης υπόθεσης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η πάγια γραμμή της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής είναι να μην δίνεται το σύνολο της δικογραφίας στους αιτούντες, παρά μόνο το σκέλος που αφορά την περίπτωση του δικού τους παιδιού ώστε να διασφαλιστεί όσο γίνεται το ενδεχόμενο διαρροής ονομάτων άλλων εμπλεκόμενων οικογενειών.

Νομικοί κύκλοι, σύμφωνα με την εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” αναφέρουν ότι κάποιοι γονείς, οργισμένοι από τις τρομακτικές αποκαλύψεις, επιθυμούν να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής, άλλοι πάλι βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης ειδικών για την στήριξη των παιδιών τους, ενώ η κύρια ανάκριση της υπόθεσης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σχηματισθείσα δικογραφία, περιλαμβάνεται λίστα με 39 ονόματα ανήλικων αγοριών, τα οποία υπήρξαν αθλητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απίστευτη φρίκη! “Έπιασαν” και δεύτερο παιδεραστή στο Ρέθυμνο – Ήταν κι αυτός καθηγητής γυμναστικής

“Παγώνει” η ανάκριση για τον παιδεραστή

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε