Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Σε εξέλιξη η δίκη για το πτώμα στο βαρέλι!

Κρήτη: Σε εξέλιξη η δίκη για το πτώμα στο βαρέλι!

Να πείσει ότι δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας της 47χρονης γυναίκας, επιδιώκει ο 50χρονος που κατηγορείται πως το Μάιο του 2010…

πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε τη 47χρονη. Στη συνέχεια, κατηγορείται πως έκρυψε το πτώμα της σε βαρέλι, φροντίζοντας να το καλύψει με λογής λογής αντικείμενα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η εκδίκαση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου….

Η 47χρονη που εργαζόταν ως καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό είχε εξαφανιστεί από τις 13 Μαΐου, όπως είχε δηλώσει στην αστυνομία ο γιος της. Περίπου 10 ημέρες μετά, το πτώμα της 47χρονης χήρας βρέθηκε, από αστυνομικές δυνάμεις με τη συνδρομη του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΜΑΚ, μέσα σε ένα μεταλλικό βαρέλι στο χωράφι του 50χρονου.

Το πτώμα βρισκόταν στον πάτο του βαρελιού, τοποθετημένο ανάποδα, ενώ από πάνω είχαν τοποθετηθεί διάφορα αντικείμενα, όπως δίκτυ συλλογής ελαιόκαρπου, πέτρες, χώμα και τσιμεντόλιθος, με σκοπό να μην είναι ορατό το πτώμα.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη η αστυνομία κάλεσε τον 50χρονο, ο οποίος όμως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε. Από τον πυροβολισμό αυτοτραυματίθστηκε στη θωρακική χώρα και διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το βούλευμα ο 50χρονος, ιδιοκτήτης καφενείου, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών σκότωσε τη γυναίκα με αγνώστου τύπου κοντόκανο πολεμικό όπλο, πυροβολώντας την εξ απολύτου επαφής στο κεφάλι και δή στο μέτωπο, και στη συνέχεια την έβαλε στο βαρέλι για να καλύψει την πράξη του.

Ο 50χρονος πάντως αρνείται της κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι θα ήταν τρελός αν έκρυβε το πτώμα στο ίδιο του το χωράφι. Στην κατάθεσή της, η αδελφή του θύματος εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι δράστης είναι ο 50χρονος, ενώ η σύζυγος του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά της δεν είχε ποτέ σχέσεις με το θύμα, ότι ο άνδρας της απλώς τη συμπαθούσε και ότι εκείνη ήταν ευκολόπιστη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε