Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Σε βαρύ κλίμα τα μνημόσυνα για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να πυροδοτείται με πράξεις αντιποίνων ενώ η υπόθεση έχει πάρει και… διαδικτυακές διαστάσεις!

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν απο τη βραδιά του διπλού φονικού που έβαψε με αίμα τον Προφήτη Ηλία. Μέσα σε κλίμα οδύνης και βουβής θλίψης οι οικογένειες του Πρίαμου Ξυδάκη και του Μανώλη Σταυρουλάκη, των δυο νεκρών απο την τραγωδία τέλεσαν χθες το πρωί (29-07-2012) επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό του Αγίου Τίτου στο χωριό παρουσία συγγενών, φίλων και συγχωριανών.

Το μνημόσυνο τελέστηκε σε ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα με την παγωμένη σιωπή να μαρτυρά ότι οι πληγές που άνοιξε το φονικό παραμένουν ακόμη ανοιχτές. Το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να πυροδοτείται με πράξεις αντιποίνων ενώ η υπόθεση έχει πάρει και… διαδικτυακές διαστάσεις με τη σελίδα που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook στην μνήμη των δυο θυμάτων της τραγωδίας.

Οι δυο άτυχοι συγχωριανοί μας έγιναν θυσία για να σωθεί ο Προφήτης Ηλίας… Η τοπική κοινωνία τους ευγνωμονεί και τους ζητάει συγγνώμη αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση των διαχειριστών της σελίδας που μεταξύ άλλων κάνει λόγω για μια ιδιότυπη τρομοκρατία που χρόνια τώρα έπνιγε το χωριό σημειώνοντας ότι πλέον το απόστημα έσπασε και τα σφραγισμένα στόματα άνοιξαν ίσως ωστόσο όπως σημειώνεται πολύ αργά.

Δεκάδες συγχωριανοί και φίλοι των δυο ανδρών έχουν αναρτήσει δεκάδες μηνύματα υποστήριξης, οργής και αγανάκτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ναύπλιο:Τρόμος από επιδρομή τσιγγάνων – Χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους!

Ρέθυμνο: Τραγωδία σε νυχτερινό μπάνιο – Τα κύματα παρέσυραν νεαρό ζευγάρι!

Χανιά:”Πάγωσαν” όταν είδαν τεχνικό της ΔΕΗ να κεραυνοβολείται από ρεύμα!

Βοιωτία: Τους έδεσαν, τους λήστεψαν και έφυγαν με το αυτοκίνητό τους!

Αγρίνιο: Κάλεσε την αστυνομία και… σίγουρα το μετάνιωσε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε