Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Σπαραγμός στο facebook για τον θάνατο της 18χρονης Μαριλένας – Σκοτώθηκε μαζί με δύο φίλους της (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα και η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τα Χανιά και όχι μόνο…

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στα τρια παιδιά που έσβησαν χτες στην άσφαλτο στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη γέφυρα του Κλαδισού. Απαρηγόρητες οι οικογένειες των τριών νεων θα συνοδεύσουν σήμερα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην τελευταία τους κατοικία μην μπορώντας να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι της μοίρας.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καστέλι Κισσάμου απ όπου κατάγονται τα παιδιά με τις κηδείες τους να τελούνται σήμερα σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Πιο συγκεκριμένα η κηδεία της 18χρονης θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισάμου και θα ταφεί στο Κοιμητήριο του Παρθενώνα.

Η κηδεία της 19χρονης στις 14.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναλήψεων στις Λουσακιές Κισάμου και θα ταφεί στο νεκροταφείο της περιοχής. Τέλος κηδεία του 18χρονου, θα γίνει στην Καλλιθέα Βαμβακόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και θα ταφεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου.
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Από Συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Ιδιωτικού Προσωπικού Εστιατορίων – Μαγειρείων Νομού Χανίων έγινε γνωστό ότι ένα από τα θύματα του τραγικού τροχαίου στη γέφυρα του Κλαδισσού είναι η Μαριλένα Μουντάκη, κόρη της Γενικής Γραμματέως του Συνδέσμου Μαρίας Πατερομιχελάκη. Στον προσωπικό λογαριασμό της Μαριλένας εκατοντάδες φίλοι της στέλνουν μηνύματα αποχαιρετισμού και συμπαράστασης προς την οικογένειά της που λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έχασαν το παιδί τους.

Εν τω μεταξύ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο τέταρτος επιβάτης του ΙΧ ένας 20χρονος νεαρός που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων.

Πηγή: cretalive.gr, candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε