Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη: Σπείρες καταστρέφουν και κλέβουν δημόσια έργα!

Κρήτη: Σπείρες καταστρέφουν και κλέβουν δημόσια έργα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.12.2011 | 08:24
Πρώτη δημοσίευση: 19.12.2011 | 08:16

Σε ένα επικίνδυνο φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι κλοπές υλικών από τους δρόμους και όχι μόνο. Ήδη 'στον αέρα' είναι τα σχέδια για ηλεκτροφωτισμό των μεγάλων δρόμων και της συντήρησης αφού σπείρες κλέβουν ό,τι βρουν!

Εκκληση να προστατευθούν τα δημόσια υλικά από κλοπές και καταστροφές απευθύνει στις αστυνομικές αρχές, αλλά και σε όλους τους συναρμόδιους φορείς ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης.

Με επιστολή του - που φέρνει στο φως το cretalive.gr - προς τους εμπλεκόμενους φορείς ο κ.Αρναουτάκης επισημαίνει ότι αφαιρούνται σχάρες και καπάκια φρεατίων αποχέτευσης οδών, καταστρέφονται εγκαταστάσεις  ηλεκτροφωτισμού οδών και αφαιρούνται αγωγοί (καλώδια), καλύμματα φρεατίων, στηθαία ασφαλείας και δημιουργούνται παράνομες προσπελάσεις.

''Εφ όσον δεν καταστεί δυνατόν να παταχθούν και εξαλειφθούν  παρόμοιες παράνομες  πράξεις  θα ακυρωθεί σε μεγάλο βαθμό η προσπάθεια της Περιφέρειας για την συντήρηση του οδικού δικτύου  και ιδιαίτερα της συντήρησης  του φωτισμού στον ΒΟΑΚ» επισημαίνει προς όλους ο περιφερειάρχης.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο