Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Στο ”σκαμνί” ο δεσμοφύλακας που πιάστηκε με ηρωίνη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να μεταφέρει 250 γραμμάρια ηρωίνης την ώρα που ετοιμαζόταν να αναλάβει βάρδια στις φυλακές…

Μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο εκδικάζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου. Η υπόθεση του σωφρονιστικού υπαλλήλου που συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να μεταφέρει 250 γραμμάρια ηρωίνης την ώρα που ετοιμαζόταν να αναλάβει βάρδια στις φυλακές Αλικαρνασσού. 

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Πατρίς απο την πρώτη στιγμή ο υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι ένα μήνα πριν απο τη σύλληψή του, δεχόταν απειλές και πιέσεις απο κυκλώματα για τη μεταφορά του δέματος που θα του παρέδιδαν χωρίς να γνωρίζει ότι έχει μέσα ναρκωτικά. Ο ίδιος ανέφερε ότι πίστευε ότι το δέμα είχε μέσα κινητά τηλέφωνα. 

Ο ίδιος αρνείται ότι μετάφερε συστηματικά δέματα και ότι η μέρα της σύλληψής του ήταν η μοναδική που το έκανε. Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο ίδιος είχε κάνει αίτημα μετάθεσης ένα μήνα πριν απο την σύλληψή του χρονικά δηλαδή όταν όπως ισχυρίστηκε άρχισε να δέχεται απειλές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως από τις έρευνες στους λογαριασμούς του υπαλλήλου και της οικογένειάς του προέκυψε ότι δεν είχε χρήματα αλλά αντίθετα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σκιάθος:”Με έκλεισαν στο δωμάτιό τους και με βίασαν 5 άτομα”!

Ηλεία:Αίμα και δάκρυα σε φούρνο-Ο μύλος του έκοψε τα δάχτυλα!

Αχαϊα: Άμα είναι να σου κάτσει…-Με 1,5€ κέρδισε 50.000€!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε