Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος της δημοσιογράφου Μαρίας Ζαβιανέλη – Το μεσημέρι η κηδεία της [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Η είδηση για τον θάνατο της δημοσιογράφου σκόρπισε θλίψη στα Χανιά και όχι μόνο. Φτωχότερη είναι από χθες η λογοτεχνική και η δημοσιογραφική οικογένεια…

των Χανίων, μετά τον θάνατο της Μαρίας Ζαβιανέλη – Διαμαντάκη, η οποία έχασε τα ξημερώματα την μάχη με την ζωή, από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία της θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Χαλέπας, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Αγίας Φωτεινής. Εκτός από πολυβραβευμένη λογοτέχνιδα, η Μαρία Ζαβιανέλη αγαπούσε την δημοσιογραφία και ειδικότερα τις συνεντεύξεις με προσωπικότητες από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής, πολιτιστικής, επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής. Συνεργάσθηκε για πολλά χρόνια, μέχρι το 2010 με την εφημερίδα «Κήρυκας», ενώ στην συνέχεια συνεργάσθηκε με την εφημερίδα «Cretavoice» δημοσιεύοντας άρθρα και συνεντεύξεις.

Η Μαρία Ζαβιανέλη γεννήθηκε στα Χανιά και ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Διαμαντάκη με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, 20 χρονών σήμερα. Από το 1986 μέχρι σήμερα εργαζόταν στα κεντρικά γραφεία της ΑΝΕΚ, στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και τον ελεύθερο χρόνο της έγραφε ποιήματα. Ήταν μέλος του Φιλολογικού συλλόγου «ο Χρυσόστομος», καθώς επίσης και της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών του νόμου Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε