Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει ο μαρτυρικός θάνατος του μικρού παιδιού από καυτό νερό – Τα γιατροσόφια και οι αντιφάσεις που πρόδωσαν τους γονείς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

O φρικτός θάνατος του μικρού παιδιού στη Μεσαρά από εγκαύματα, εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μοιρών το πρωί της Τετάρτης, όταν η 19χρονη μητέρα του από τη Βουλγαρία με τον 29χρονο σύντροφό της το μετέφεραν νεκρό και παγωμένο, καθώς όπως ανέφεραν δεν ήταν καλά.

Όπως είπαν στους γιατρούς, το παιδί δεν ήταν καλά και γι” αυτό αποφάσισαν να το δει γιατρός. Σοκαρισμένοι οι γιατροί κατάλαβαν μόλις είδαν το αγοράκι πως ήταν νεκρό και παγωμένο. Επιπλέον διαπίστωσαν πως σε διάφορα σημεία του κορμιού του έφερε εγκαύματα. Ρώτησαν πώς πρόεκυψαν, για να λάβουν την αποστομωτική απάντηση ότι το σώμα του μικρού περιλούστηκε με ζεστό νερό προκειμένου το αγοράκι να καταφέρει να ενεργηθεί!

Οι αντιφάσεις και οι έρευνες της αστυνομίας

Άμεσα οι γιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία και στο Κέντρο Υγείας δεν άργησαν να φτάσουν αστυνομικοί από τις Μοίρες.
Μετέφεραν στο τμήμα τη 19χρονη Βουλγάρα και τον 29χρονο σύντροφό της, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί και το αγοράκι έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ο Βούλγαρος του έριξε ένα κουβά με καυτό νερό γιατί έπασχε από δυσκοιλιότητα. Ωστόσο η εκδοχή του συντρόφου της ήταν διαφορετική. Υποστήριξε ότι η 19χρονη μητέρα του παιδιού είχε στο σπίτι ένα κουβά με καυτό νερό στον οποίο έπεσε το περίπου 2,5 ετών αγοράκι.

Και οι δυο φέρονται να υποστήριξαν ότι το αγοράκι ήρθε σε επαφή με το καυτό νερό περίπου μια εβδομάδα πριν και ότι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το κάψιμο με αλοιφές αλλά και γιατροσόφια. Η 19χρονη μητέρα του νεκρού παιδιού και ο 29χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν και πλέον είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Με τη νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να προκύψουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στο τι ακριβώς οδήγησε το αγοράκι στο θάνατο. Η ιατροδικαστής χθες το πρωί μόλις ενημερώθηκε πραγματοποίησε αυτοψία στη σορό του παιδιού άλλα και στο κατάλυμα στα Σκούρβουλα που διέμενε με τη μητέρα του και το σύντροφό της. Το άψυχο κορμάκι του μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε