Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Θεώρησε ότι πούλησε φθηνά το βενζινάδικό του και… με πυροβολισμούς διεκδίκησε κι άλλα λεφτά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η απίστευτη ιστορία, αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς στα Χανιά.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, στα ίχνη του “πιστολέρο – εκβιαστή” έφθασαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο ερευνών για πυροβολισμούς που “έπεσαν” στις 7 Ιανουαρίου σε πρατήριο καυσίμων στα Χανιά, ενώ το πρατήριο ήταν κλειστό.

Τότε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, καταθέτοντας στην αστυνομία, ισχυρίστηκε πως δεν είχε διαφορές με κανένα και πως δεν είχε δεχτεί απειλές από κανένα. Όπως όμως διαπιστώθηκε, ο άνδρας είχε δεχτεί απειλές και μάλιστα σοβαρές, με αποκορύφωμα τα εκφοβιστικά πυρά…

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, προηγούμενως ιδιοκτήτης του πρατηρίου ήταν ένας 54χρονος, ο οποίος για προσωπικούς λόγους μετακόμισε στη Σουηδία, κι έτσι προχώρησε άρον άρον στην πώληση του πρατηρίου.
Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ωστόσο, διαπίστωσε ότι για το βυτιοφόρο και το σύστημα πλυντηρίου που είχε πουλήσει, είχε εισπράξει εξαιρετικά λίγα χρήματα και αποφάσισε … να διεκδικήσει τη διαφορά!

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 54χρονο ως το δράστη των πυροβολισμών, των απειλών και του εκβιασμού σε βάρος του πρατηριούχου. Ο 54χρονος αναζητείται.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Δύσκολοι καιροί για βαπτίσεις – Βάζουν αγγελίες σε εφημερίδες για νονούς!

Κρήτη: Βουλευτής της ΝΔ καταγγέλλει τη ΔΕΗ για χορηγίες σε ποδοσφαιρικές ομάδες!

Εύβοια: Εξαπάτηση με απόδειξη – Γριούλα ”κλαίει” τα 600€ της!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε