Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Θρήνος για την πολύτεκνη μητέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πόνος, θλίψη και αναπάντητα “γιατί” βασανίζουν εδώ και λίγες ώρες την οικογένεια της άτυχης 61χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Χανίων – Κισσάμου στον ύψος του κόμβου της Καληδονίας.

Η άτυχη γυναίκα που ήταν πολύτεκνη, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με ακόμη μία γυναίκα, συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο. Τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που δεν άφησαν στους διασώστες του ΕΚΑΒ περιθώρια και ξεψύχησε. Στο σημείο της τραγωδίας και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Η δεύτερη γυναίκα που τραυματίστηκε είναι μεγαλύτερης ηλικίας και συγγενής με το θύμα, όπως λένε οι πληροφορίες. Σύμφωνα με την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Νίκη Μπαρδάτσου, η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και μπήκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε καταστολή. Σύμφωνα με την κ. Μπαρδάτσου, έχει υποστεί κατάγματα και κακώσεις στους πνεύμονες και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα και γι’ αυτό παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

‘Οσον αφορά στον 64χρονο οδηγό του αγροτικού οχήματος, εκείνος δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. όπως λένε οι πληροφορίες. Η κηδεία της άτυχης 61χρονης θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, στα Κοτσιανά Κισσάμου, τόπο καταγωγής της.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε