Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Θρήνος στο Ρέθυμνο – Άνδρας κάηκε από σόμπα μέσα στο σπίτι του

Κρήτη: Θρήνος στο Ρέθυμνο – Άνδρας κάηκε από σόμπα μέσα στο σπίτι του

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό από πυρκαγιά σε σπίτι. Ένας άνδρας απανθρακώθηκε όταν προκλήθηκε πυρκαγιά από σόμπα υγραερίου. Τραγική μορφή η σύζυγός του που κοιμόταν στο πάνω πάτωμα του σπιτιού τους στο Ρέθυμνο της Κρήτης

Σύμφωνα με το flashnews το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα σε διώροφη οικία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Η σύζυγος του 78χρονου που κοιμόταν στον πρώτο όροφο, ξύπνησε από τους καπνούς και βγαίνοντας στο παράθυρο άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στο φλεγόμενο ισόγειο όμως ήταν ήδη αργά. Εντόπισαν τη σορό του 78χρονου που φαίνεται πως κάηκε καθώς αποκοιμήθηκε σε μια καρέκλα και δεν αντιλήφθηκε την πυρκαγιά.

Η σύζυγος του άτυχου ηλικιωμένου απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά στις 6 το πρωί χωρίς – ευτυχώς – να επεκταθεί στα διπλανά σπίτια.

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι… οπλοστάσιο στη Μάνη – Με χειροπέδες ο 45χρονος ιδιοκτήτηςΠυροβόλησαν λεωφορείο με μαθητές στον Πύργο Ηλείας! ΦΩΤΟ 

Αγρίνιο: Νεκρός 45χρονος οδηγός που έπεσε σε χαντάκι – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε