Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: ”Την αγαπούσα παράφορα-Την σκότωσα γιατί δεν άντεχα την απιστία”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο συζυγοκτόνος αποτελείωσε το θύμα του με ένα πιρούνι, μπροστά στα παιδιά του…

Οι μνήμες από μια φρικιαστική υπόθεση αναβιώνουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου όπου δικάζεται ο 51χρονος που τον περασμένο Σεπτέμβριο δολοφόνησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Το έγκλημα είχε σημειωθεί στην περιοχή Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας όπου διέμενε η οικογένεια μεταναστών απο την Αλβανία. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Πατρις ο 51χρονος φέρεται να αποτελείωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του. Άρπαξε ένα πιρούνι και της το κάρφωσε στο κεφάλι ενώ η ίδια ψυχορραγούσε μετά απο τρια χτυπήματα που είχε δεχτεί με τον κάβουρα.

“Τη σκότωσα, τη σκότωσα”. Τις φωνές άκουσαν τα παιδιά που έτρεξαν στο σπίτι ενώ μαζί τους γύρισε και εκείνος. Τότε αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα βρισκόταν ακόμα στη ζωή και αφού άρπαξε ένα πιρούνι, της έδωσε τη χαριστική βολή καρφώνοντάς το στο κεφάλι!

Με βάση τα οσα έγιναν γνωστά η 44χρονη όταν δέχτηκε την επίθεση κοιμόταν στο δωμάτιο τους. Ο 51χρονος υποστηρίζει οτι η συζυγός του είχε συνάψει σχέση με συμπατριώτη του και ο ίδιος τους είχε πιάσει επ αυτοφώρω τρεις φορές.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι τον είχε πληγώσει η συμπεριφορά της όμως ήταν παθιασμένος μαζί της και δεν μπορούσε να τη χωρίσει. Κάποιες φορές η 44χρονη του ζητούσε να χωρίσουν άλλες τον απειλούσε ότι θα τον δηλητηριάσει ενώ τελευταία τον είχε προειδοποιήσει ότι θα τον εγκατέλειπε με τα παιδιά για να ζήσει στην Ιταλία αναφέρει μεταξύ άλλων στους ισχυρισμούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Κάτοικοι χωριού έφτιαξαν ”τάγματα εφόδου” -Στα άκρα η ρατσιστική βία!

Κεφαλλονιά:”Κοίταξε να σωθεί και άφησε το παιδί μας να πνιγεί στο αυτοκίνητο”!


Φθιώτιδα: Ένας από τους κυρίους που περίμεναν στην ουρά κρατούσε όπλο!

Μακεδονία: Χιονίζει σε Φλώρινα και Καστοριά – Που χρειάζονται αλυσίδες

Κρήτη: Τα γιατροσόφια με τα πικραγγουράκια, λίγο έλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε