Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Της έσπασαν τα πλευρά και άφησαν το γκάζι ανοιχτό – Ληστές τέρατα σε σπίτι [vid]

ΦΩΤΟ από neatv.gr
ΦΩΤΟ από neatv.gr

Οι αδίστακτοι ληστές στα χέρια της αστυνομίας. Η εξομολόγηση του ζευγαριού προκαλεί οργή και φόβο στην τοπική κοινωνία…

Τρεις μέρες μετά η έρευνα των αστυνομικών είχε αποτέλεσμα και το πρωί, οι δύο Αλβανοί δράστες 35 και 32 ετών πέρασαν την πόρτα του Ανακριτή για να απολογηθούν για την παράνομη είσοδο του ενός στη χώρα και για την αντίσταση κατά της Αρχής του δεύτερου, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για την εγκληματική τους δράση στον Φουρνέ. Όμως ο Εισαγγελέας μελετώντας τη δικογραφία εξέδωσε εντάλματα σε βάρος τους με τις κατηγορίες της απόπειρας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και της ληστείας. Η εξέλιξη της υπόθεσης βρήκε ικανοποιημένη την 81χρονη Ψυλάνθη Φραγκονικολάκη και την οικογένεια της.

Όμως και σήμερα έρχονται νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση των δύο Αλβανών. Ο 88χρονος ακόμα δε θυμάται το μαρτύριο που έζησε στα χέρια τους ενώ η κα Ψυλάνθη εκτός από τους μώλωπες μετρά και δύο σπασμένα πλευρά. Ο ένας εκ των δραστών κρατούσε μεταλλικό λοστό μπαίνοντας στο σπίτι ενώ φεύγοντας άφησαν το γκαζάκι ανοιχτό πάνω από το οποίο βρισκόταν ένα καντήλι αναμμένο. Αν οι συγγενείς του ηλικιωμένου ζευγαριού δεν έσπευδαν στο σπίτι τα αποτελέσματα μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο ένας εκ των δραστών πριν από ένα περίπου χρόνο δούλευε στις αγροτικές εργασίες για 1,5 χρόνο μαζί με τον 88χρονο όπου τα εγγόνια του λένε ότι του φερόταν σαν παιδί του. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησε η κα Ψυλάνθη η οποία δεν παρέλειψε να ενημερώσει την αστυνομία ότι το Σάββατο 7 Ιανουαρίου ο δράστης την είχε επισκεφτεί ξαφνικά και της ζήτησε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο της στον Αλικιανό, πράγμα που δεν έκανε και ο δράστης έφυγε.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες είχαν κρύψει τα κλοπιμαία σε έναν τενεκέ λαδιού και σε ένα πατίνι στο σπίτι του ενός, ενώ είχαν εκδώσει εισιτήρια για να φύγουν από την Κρήτη.

Πηγή: neatv.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε