Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Kρήτη: ”Το νησί” μοιράζεται τα μυστικά του με έκθεση κουστουμιών- Δείτε το βίντεο!

Kρήτη: ”Το νησί” μοιράζεται τα μυστικά του με έκθεση κουστουμιών- Δείτε το βίντεο!

Εγκαινιάστηκε η έκθεση κοστουμιών και ειδικών εφέ “Το Νησί”, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 24 Ιουλίου…

Η χθεσινή βραδιά στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά, ήταν ένα reunion για τους συντελεστές της σειράς “Το Νησί” και ταυτόχρονα μια αποκάλυψη για όλους εκείνους, που το χειμώνα είχαν καθηλωθεί μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για κάθε νέο επεισόδιο της σειράς.

Η έκθεση κοστουμιών και ειδικών εφέ “Το Νησί” εγκαινιάστηκε χθες, παρουσία των συντελεστών της σειράς, της συγγραφέως Βικτόρα Χίσλοπ, πάνω στο βιβλίο της οποίας βασίστηκε “Το Νησί” που όλοι παρακολουθήσαμε, αλλά και πλήθους κόσμου (γνωστών καλλιτεχνών και καθημερινών ανθρώπων) που έσπευσε να μάθει … τα μυστικά του Γιώργη Πετράκη, της Ελένης, της Μαρίας, της Άννας και των άλλων πρωταγωνιστών!

Ο τηλεοπτικός Γιώργης Πετράκης, κατά κόσμον Στέλιος Μάινας έκανε λόγο για μεγάλη τιμή για τον ίδιο αλλά και για όλους τους συντελεστές της σειράς, που βρέθηκαν χθες στα Χανιά. “Βλέπουμε τον τουρισμό να κυριαρχεί αλλά, πλέον, και τον πολιτισμό να κυριαρχεί και είναι τιμή μας να λέμε ότι η τηλεόραση εκπροσωπεί τον πολιτισμό!” – τόνισε με νόημα, υπογραμμίζοντας ότι θα ήθελε να βρισκόμαστε πιο συχνά σε αυτή τη θέση, “να μιλάμε για πολιτισμό που προέρχεται από … το μικρό κουτί!”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ευχήθηκε κάποτε να πάψει ο υδροκεφαλισμός της Αθήνας και η Περιφέρεια να μπορεί να συμμετάσχει με παραγωγές, όμοιες και αναλόγως σημαντικές με αυτή της σειράς “Το Νησί”¨.

Μιλώντας σε πολύ καλά ελληνικά, η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, από την οποία, άλλωστε, ξεκίνησε το “φαινόμενο” που λέγεται “Το Νησί”¨δήλωσε ευτυχισμένη που βρίσκεται στα Χανιά. “Το Νησί ήταν για μένα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι, από την αρχή που πήγα στη Σπιναλόγκα” – είπε. “Το έγραψα γιατί ήθελα να κάνω κάτι για τους ανθρώπους που έμεναν στη Σπιναλόγκα. Το έγραψα για μένα στην αρχή, και μετά όλα ήταν μια μεγάλη έκπληξη!” – είπε σε δηλώσεις της.

Δείτε το βίντεο του cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε