Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Το χωριό που έδωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά στο ΠΑΣΟΚ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως ακριβώς επέμενε και δεν “έπεφτε” το χωριό του Αστερίξ στους Ρωμαίους, έτσι επιμένει… ΠΑΣΟΚ και ένα μικρό χωριό στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων.

Το χωριό Παρανύμφοι, στα νότια της Κρήτης, που βλέπει στο λιβυκό πέλαγος, επαναβεβαίωσε την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ  όπου καταγράφηκε μάλιστα και το μεγαλύτερο ποσοστό του κόμματος στην Κρήτη – ίσως και στην Ελλάδα.

Από τους 252 εγγεγραμμένους στο 19ο εκλογικό διαμέρισμα Παρανύμφων, ψήφισαν 177 με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να είναι 174. Εξ αυτών, οι 102 έριξαν ΠΑΣΟΚ εκτινάσσοντας το ποσοστό του κόμματος στο συγκεκριμένο εκλογικό διαμέρισμα στο 58,62%. Μάλιστα, οι εκλογές της 17ης Ιουνίου βρήκαν το ΠΑΣΟΚ στους Παρανύμφους ενισχυμένο, καθώς στις εκλογές της 6ης Μαΐου ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 84 πολίτες.

Τα υπόλοιπα νούμερα είναι μοιρασμένα. Στη δεύτερη θέση, αλλά με μεγάλη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 28 ψήφους (16,09%), ακολουθεί η ΝΔ με 14 ψήφους (8,05%), η ΔΗΜ.ΑΡ. με 6,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,87%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,3%, ενώ το οξύμωρο έρχεται στο τέλος… ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή στους Παρανύμφους αναγκαστικά “συνυπάρχουν” στη σειρά κατάταξης, με 3 ψήφους και 1,72% το κάθε κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα φάρμακά του!

Θεσσαλονίκη: Βρήκε δολοφονημένο τον γείτονά της, μέσα στο σπίτι του!

Εύβοια: Θάνατος στο μπάνιο – Βρήκε νεκρή τη γυναίκα του!

Σύρος: Επιχείρηση απόδρασης στο Blue Star 2 -Αστυνομικοί ψέκασαν με σπρέι πιπεριού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε